2777
2789
عنوان

مراكز خريد سيسموني در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست

يسري دوستان يه فروشگاه كوچيك اما پررررر به اسم آرين رو هم كه نظام آباده (شرق تهران) معرفي كردن 

اونجا هم ارزون بود به نسبت جمهوري و بهار

ولي عبدل آباد تفاوت قيمتها خيلي زياد و تنوع و كيفيت ها بيشتر و بهتر بود بنظر من 

يعني تخت ميلاد ٥٥ ت توي عبدل آباد ارزونتر بود!

برای پسرم اوایل پوشک مولیفیکس استفاده میکردم ک خیلی خوب بود و زخم نمیشد برعکس نوزادای دیگه

کامفی هم عالی بود حتی بهتر از مولیفیکس

جذب بیشتری داشت و بیرون زدگی نداشت و کمتر تعویض میکردم منتها کمی گرونتر و کمیابتر بود

ببم هم یمدت خوب بود اما پسرم ک بزرگتر شد بیرون زدگی داشت و چندین روز ک پشت سرهم مجبور شدم لباساشو عوض کنم مای بی بی خریدم و هنوزم استفاده میکنم ب نسبت مولیفیکس و ببم جذب بیشتری داره

اگه شمام تجربه ای دارید راهنمایی کنید دوستای گلم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای پسرم اوایل پوشک مولیفیکس استفاده میکردم ک خیلی خوب بود و زخم نمیشد برعکس نوزادای دیگه کامفی هم ...

الان پسرم یک و نیم سالشه و پوشک# شماره پنج مای_بی_بی# ‌ میخرم براش ک بنسبت ببم# و مولفیکس# گرونتره  پوشکای دیگه رو هم قبلا امتحان کردم و خوشم نیومد مثل طوبی# و چن تایی ک الان اسمشون یادم نیست و فقط محض امتحان کردن خریدم و جذب خیلی کمی داشتن 

دماغ_گیر#  و ظرف_غذا# پلاستیکی بچه و دارو_خوری# بچه ک شکل سورنگه چیزای بدرد نخوری هستن نخرید عملا کاربرد نداره بجای دماغ گیر از گوش پاککن بزرگسالان استفاده کنید 

و گوش_پاک_کن# بچه هم واقعا چیز غیرکاربردیه 

ظرف غذای بچه حتما باید شیشه ای باشه

از کالسکه واجبتر صندلی بچه س 

موقع خرید اولویتو ب صندلی بچه بدین تو کشورای دیگه مثل آمریکا انقدری این مسئله مهمه ک اگه بچه ای صندلی ماشین نداشته باشه از پدرو مادر میگیرنش تا صندلی بخرن

صندلی_غذا# هم بنظر من چیز خوبیه اگر شما بهش مقید باشید 

هم کل خونه کثیف نمیشه و بچه یاد میگیره یجا بشینه غذا بخوره

هم وقتی گرسنش شد با زبون بی زبونی میره پیش صندلی غذاش

من هنوزم راضیم از خریدش

موقع خرید صندلی غذا دقت کنید که سینی روش جدا شونده باشه که بتونید سریع بشورینش و دیگه نیازی ب خرید ظرفای عجیب ک ب سینی صندلی میچسبن نداشته باشید و صندلی هم کاور داشته باشه جهت شستشو 

صندلی پسر من مارک zooye# هست که ارزونم هست و این ویژگیهاییکه گفتم هم داره ولی خب مدلای گرونترو ارزونتر هم هست که تجربه استفادشونو نداشتم اگه شما تجربه ای داشتید برای مادرای دیگه بنویسید