2777
2789

سلام من دیشب ساعت دو خوابیدم الانم ساعت ۷ بیدار شدم میخواستم بدونم ایرادی نداره همش ۵ساعت خواب بودم؟

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

دیشبم شهربازی بودم واسترس وهیجان برای این ازمایش بده؟

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل دو ساعت از بيدار شدنت بگذره بعد برو ازمايش بده يكم تحرك اينا نداشته باش كه اروم بشي به ديشبم ف ...

ممنون که جواب دادین ینی میگم اون هیجانات رو هورمونام تاثیر نداره؟

ممنون که جواب دادین ینی میگم اون هیجانات رو هورمونام تاثیر نداره؟

خواهش ميكنم عزيزم ، نه ديگه اون دوساعته بگذره درست ميشه شايد فقط ي كوچولو تاثير بزاره اونم شايد ولي به دكتر بگي خودش متوجه ميشه بر اون اساس جوابتو تفسر ميكنه  

خواهش ميكنم عزيزم ، نه ديگه اون دوساعته بگذره درست ميشه شايد فقط ي كوچولو تاثير بزاره اونم شايد ...

ممنون خیالم راحت شد

پرولاکتین خیلی حساسه بقیه خیلی ن .حالا چرا شبی ک ازمایش داشتی رفتی شهربازی👧

مجبور شدم دعوت شدیم نمیشد نرم

مجبور شدم دعوت شدیم نمیشد نرم

وسایل شهربازیم مجبورم کردن منم نمیتونستم بهشون بگم 

عزیزم پرولاکتین باید کاملا در حالت ارامش کامل انجام بشه..حتی وقتی رسیدی ازمایشگاه فورا ازمایش نده.یه ربع ساعت بشین اروم بشین بعد..

دیشب اون همه هیجان داشتی روی جوابت بی تاثیر نیست..بزار یه روز دیگه در شرایط بهتر.

عزیزم پرولاکتین باید کاملا در حالت ارامش کامل انجام بشه..حتی وقتی رسیدی ازمایشگاه فورا ازمایش نده.یه ...

اخه مگه نباید حتما روز سوم باشه؟