2821
2789
عنوان

اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 68 پست
خوب میرم سرکار و میام خونه خودم که خوبم

ینی خونه مجردی بگیری؟ نفهمیدم منظورتو

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خونه میگیرم اجاره مبکنم روزا دخترمو میزارم مهد شبم خونه میام

نمیدونم ب خدا بستگی ب شرایطتت داره؛ ب نظر من بچسب ب شوهرت سر راهش بیار 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

گفتن این حرفا الان آسونه ولی یه خانوم با یه بچه میدونی چ آینده ای ممکنه در انتظارش باشه؟ اگه شوهرت خوبه زندگیتو خراب نکن

چند روزی باهاش سرسنگین شو بهش بگو ازش ناراحتی امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه🌼🌼

ممنونم ازت

خواهش دوستم/ جدایی آخرین راهه از الان بهش فکر نکن

توام همبنکارو بکن خب ، توچرا اینستا نداری؟ بهش هیچی نمیگی؟
خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
توام همبنکارو بکن خب ، توچرا اینستا نداری؟ بهش هیچی نمیگی؟

میگه هر کاری دوس داری بکن کلی خاله تو گوشیش فالو کرده چند بار مچش گرفتم 

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز