2777
2789
عنوان

كسي ميدونه قرص فيناسترايد براي خانما خوبه يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 30120 بازدید | 43 پست
مولتی ویتامین بهت نداد؟  خودت یه مدت شروع کن مولتی ویتامین بخور. مثل سیستیین ب 6 یا هیرویت... ...

چرا اتفاقا اكوفان داده با لوسيون تقويت كنندهRinfoltil

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
فیناستراید به بعضیها خیلی خوب میفته. جلو ریزشو میگیره حتی باعث رویش مو میشه. من که خودم با وجود ای ...

آخه نوشته براي خانوما ممنوعه، يا اينكه از نظر درماني روشون تاثيري نداره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه نوشته براي خانوما ممنوعه، يا اينكه از نظر درماني روشون تاثيري نداره

ببین

مطالب نت معتبر نیست.

میگم در مبحث هیرسوتیسم زنان؛ کتاب بیماریهای زنان؛ فیناستراید رو تجویز میکنه.

در بحث ریزش مو دکترهای پوست خیلی تجویزش میکنن؛ چون جوابدهیش واسه خانومها بالاست.

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
من رینفونتیل رو زدم به پوست سرم نساخت.

ممنونم عزيزم از اطلاعات مفيدت،،، البته تا جاييكه يادمه انگار شما پزشك هستيد 

ممنونم عزيزم از اطلاعات مفيدت،،، البته تا جاييكه يادمه انگار شما پزشك هستيد 

سلام 

اون قرص و نخوردین؟منم رفتم دکتر بهم داد ترسیدم نخوردم ریزش موهامم قطع نشده 

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
سلام  اون قرص و نخوردین؟منم رفتم دکتر بهم داد ترسیدم نخوردم ریزش موهامم قطع نشده

سلام عزيزم،، چرا خوردم با ترس و لرز،،، ريزش موهام كمي بهتر شده، اما نميدونم فقط بخاطر اون بوده يا نه، چون داروهاي ديگه هم داشتم،،، البته همچنان ريزش دارم اما نه بشدت اون موقع

سلام عزيزم،، چرا خوردم با ترس و لرز،،، ريزش موهام كمي بهتر شده، اما نميدونم فقط بخاطر اون بوده يا نه ...

من ک خیلی ترسیدم ی دونه خوردم فقط 

۳۰۰تومنم هزینه کردم هیچی ب هیچی 

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
من ک خیلی ترسیدم ی دونه خوردم فقط  ۳۰۰تومنم هزینه کردم هیچی ب هیچی

منم بخدا كلي هزينه كردم اما تاثير آنچناني نديدم

دوستان

با خوردن این لعنتی کسی نبوده ک درد رحم و تخمدان و پهلو داشته باشه؟؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

اسی جان

عوارض جسمی نداشتی شما؟

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

اسی جان عوارض جسمی نداشتی شما؟

من چندتا دونه خوردم فقط، قطعش کردم،،، از عوارض احتمالیش ترسیدم . و از اونجایی که میترسیدم اگر باردار بشم و براش مشکل پیش بیاد، کلا گذاشتمش کنار

من چندتا دونه خوردم فقط، قطعش کردم،،، از عوارض احتمالیش ترسیدم . و از اونجایی که میترسیدم اگر باردار ...

اره عوارضش زیاده

منم ترسیدم ولی دارم میخورم

ولی واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد،طب سنتی و اسلامی هم ک در درازمدت جواب میده،تا بخوای ب نتیجه برسی همه موهات از دست هورمون ریخته😪