2777
2789
والا بنظرم تغذیه یه قسمت قضیه است، چیزای دیگه هم باید رعایت کرد مثلا تو که اضاف داری در کنارش ورزش ...

تیرووویید نداری خدای نگرده ؟؟

اها خب بچه شیری داری قضیه ات فرق داره عزززیزم 

من کم کارم میترسم واسه اون باشه 

پس یه دکتر برو  شاید تیروییدت پرکاری پنهان داره.  برو غدد.

چه خوب متوجه شدی، اره قبلا تیروئید پرکار داشتم، ولی درمان کردم

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تیرووویید نداری خدای نگرده ؟؟ اها خب بچه شیری داری قضیه ات فرق داره عزززیزم  من کم کارم میترس ...

قبلا داشتم، درمان شد

یعنی قابل برگشته😨😨😨😨

نمیدونم گلم  ان شالله که برنگشته

فدات بشم

اگه تیروئید کم کار داری پس اونو درمان کن

زن دایی من کم کاره، بنده خدا ۱۶۵قدش،۸۰ کیلوئه😩😩😩

ایشالا تاپیک لاغریت😘😘😘

الان داری پز لاغریت و میدی؟!😑

نه گلم، من درسته لاغرم، بخاطر شیر دادن بچه لاغر شدم، بعد از گرفتن بچه از شیر دوباره ممکنه وزنم بره بالا😐😐😐😐

از دیدن وزنم بایدم تب کنم خخخ

استارتر منم اول دنبال این جور رژیما بودم به خدا بیا تو این تاپیک هغته ای درست 1 کیلو کم میکنی عالیه یعنی بچهاش عالین من خودم دوهفته هست باهاشون اشنا شدم یعنی عالین اول منم اعتقاد نداشتم میگفتن الکه ولی الان بعد دوهفته 3 کیلو کاهش داشتم خیلی خدبه همچی همم میخورم 

💗💓💕:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1702504/چالش-لاغری-بامداد-خمار-دوره-دوم چشمت بی بلا عزیزم حق دارن خو😂😂.. انشاالله زود خوب بشی تا حالا یه لیوان شیر + ۲ تا خرما خوردم کالری دریافتیم تا الان ۱۴۳ تا

من را در Instagram دنبال کنید! نام کاربری: mah_pishony_m