2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست

زودتر مذهبی میشدم زودتر ازدواج میکردم زودتر بیماریهامو پیگیری میکردم زودتر اخلاقامو اصلاح میکردم برق نمیخوندم اووووه خیلیه ولی به نظرم امکانش نبوده مگه نه میشد دیگه

حتی تو چین و ژاپن و آلمان و...بخاطر کمک به اقتصادشون از کالاهای بی کیفیت ملی شون حمایت کردن اونوقت ما فقط غر میزنیم...لیست تمام برندهای ایرانی بهمراه آدرس مراکز فروش:@irani_bekhah در سروش و ایتا و بله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متادونننننن اونم روز کنکوررررررر😨😨😨😨😨

نمیدونستم چیه 

خوردم 

کنکور رو دیگه خودت باید تصور کنی چی شد 

گریه میکردم سوالارو جواب میدادم 

اب میریختم رو دستمال میزدم به صورتم 

3 دفعه بلند شدم رفتم بیرون مقعنه رو درمیاوردم آب میزدم سر و گردن و موهام تپش قلبم بیوفته 

خیلی بئ بود 

هر چی خونده بودم به باد رفت

نمیدونستم چیه  خوردم  کنکور رو دیگه خودت باید تصور کنی چی شد  گریه میکردم سوالارو ...

اوهههه چه افتضاحییی کنکورت امسال بود؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نون بیشتر میخریدم واسه خونه😐دو روزه نون ندارم حال بیرون رفتنم ندارم

خیلی امضات باحاله😂

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

تو دوران عقدم یه سری کارا رو نمیکردم... هععععی امان از حسرت

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

تو دوران عقدم یه سری کارا رو نمیکردم... هععععی امان از حسرت

اخی چرا

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
بیشتر مواظب میبودم ک باردار نشم    

مگه چ سنی بود چرا؟ 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
طلاهامو هیچ وقت نمی اوردم خونه ام که دزد بیاد همشو  یجا ببره...😔

😑😑😑😑😑😑😑

نمیدونستم چیه  خوردم  کنکور رو دیگه خودت باید تصور کنی چی شد  گریه میکردم سوالارو ...

الهییییییی