2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست
بوخودا از بس مملکت با ثباتی داریم

بابا دوره شده منکه 17 سالمه یاد میدم ارزونیا مث پیرزنا😀

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چه رشته ای به چه رشته ای تغییرش دادی؟

تجربی انسانی حتما

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
این کجاش خنده داره؟ 

سخنم گهر بار بود

تو دانشگاه بیشتر خوش میگذروندم با دوستم. بعد از کارشناسی واسه ارشد از ایران میرفتم

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
این کجاش خنده داره؟ 

کلا ادم بیمزه ای هستم😂

يه جور ديگه رفتار ميكردم تو رابطم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
يه جور ديگه رفتار ميكردم تو رابطم

نی نی داری؟ 

الهی عزیزم انشالله خدا خودش کمکت کنه توکلت بخدا باشه😔😔

ممنون عزیزم از دلداریت ولی من اوضاعی ندارم که با گفتن توکلت به خدا باشه و امیدوارم باش حالم بیاد سرجاش و قلبم دوباره سر پا بشه!

خدا خودش میدونه چه خبره تو زندگی آدمها دیگه وقتی این همه التماسش میکنم و صداش میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده هیچی بدتر هم میزنه پس کله م! دیگه من هیچ نظری ندارم راجب کلمه امید!

بیخیال !

بازم ممنون از دلداری ت

با تخمکِ مامانم لقاح نمیکردم    

اونو باید به بابایی میگفتی