2777
2789
خونمون نزدیک خونه مادر شوهرمه. تقریبا میتونم بگم تو یه خونه ایم. شوهرم وقتی از کار میاد اول به ماد ...

دقیقا منم همینطوری ام 

از بیرون میام اول باس برم خونه مادر شوهرم بعد بیام خونه خودم 

گاهی وقتا شوهرم خوابش میاد من تنهایی میرم😁😁

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونمون نزدیک خونه مادر شوهرمه. تقریبا میتونم بگم تو یه خونه ایم. شوهرم وقتی از کار میاد اول به ماد ...

چه اشکالی داره مگه خوب مادرش تنهاس زیاد گیر دادن بهش فقط خودتو اذیت میکنی گلم فکر کن مادر خودت پایینه و میره به مادرت سر میزنه چی میشه تو هم برو با مادرشوهرت حرف بزن شوخی کن اینجوری خودت هم تنها نیستی مردی که به راحتی مادرش رو رها کنه و محبت مادری رو فراموش کنه پس محبت همسرز روهم زود فراموش میکنه باید خوشحال باشی که همسرت قدر دانه مادرشه 

چون طبقه بالاشون هستیم.خودت بذار جای همسرت منم اگه مادرم طبقه پایین بود هروقت میرفتم بازار یا جایی ی ...

درسته ولی

اینکه بعد از اونم فقط نیم ساعت پیش منه

هر چند دقیقه به  یه بهانه ای میره پایین 

مشکل اینحاست که من تنهاتر از مادر شوهرم هستم.

شوهر من در طول روز خونه نمیاد

ولی پدر شوهر و برادر شوهرم موقع ناهار خونه ان.

و شب هم زودتر از شوهر من میان.

ولی متاسفانه تنهایی من به چشم نمیاد

من اوایل خودم شوهرم رو تشویق میکردم

با مادر شوهرم هم مشکلی ندارم.

خودم هم هر شب یا یه شب در میون میرم بهشون سر میزنم.

ولی شوهرم داره زیاده روی میکنه

از شبانه روز غیر از ساعت خواب چهار ساعت خونه اس که یه شب در میون تو حیاط با خانواده شوهرم میگذرونیم و اون شبای دیگه ام سر جمع نیم ساعت خونه خودمونه و مابقبشو به هر بهانه ای پایین میره

درسته ولی اینکه بعد از اونم فقط نیم ساعت پیش منه هر چند دقیقه به  یه بهانه ای میره پایین  ...

بهت حق میدم عزیزم ناراحت باشی خودمم همین حال تورو داشتم.فقطمیتونم بگم له مرور عادت میکنی سعی کن کمترتوجه کنی .وقتی هم کنارهم هستین سعی کن شاد وشنگول باشی وازبودن باهات خوشحال بشه اینجوری کم کم ترجیح میده پیش تو باشه.هیچوقتم زیاد بهش نچسپ سعی کن کاری کنی اون بتو نزدیک بشه

بهت حق میدم عزیزم ناراحت باشی خودمم همین حال تورو داشتم.فقطمیتونم بگم له مرور عادت میکنی سعی کن کمتر ...

چه قدر قشنگ و منطقی جواب دادی.

من دقیقا همین کارو کردم.بهش نشون دادم که درگیریهای ذهنی دیگه ای دارم ارتباطمو با دوستام و بقیه بیشتر کردم و حساسیتمو تو رفت و آمداش کم کردم.

وقتی میرفت خودمو مشغول کتاب خوندن یا کار دیگه ای می کردم.موقع برگشتن میدید مشغولم و زیادی منتظرش نبودم ...

این شد که ورق برگشت و الان اون بیشتر دنبال منه ...

چه قدر قشنگ و منطقی جواب دادی. من دقیقا همین کارو کردم.بهش نشون دادم که درگیریهای ذهنی دیگه ای دارم ...

خوبه عزیزم حداروشکر که مشکلت حل شد.اویل ازدواج همینجوری طول میکشه به رفتارهای هم عادت بکنید.انشالله همیشه خوشبخت باشین