2777
2789
عنوان

عطسه صبر........

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 24 پست

عزیزم فلسفه عطسه رو اشتباه فهمیدن .

طبق نظر پیامبر عطسه نشان سلامتیه(از نظر علمی هم ثابت شده).

بعد از هر عطسه صبر میکردن و خدارو به خاطر سالم بودن شکر میکردن. مردم بد برذاشت کردن

She is everything I ever wanted.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم مثله شما درگیر عطسه هستم .حالا اون کاری عطسه میومد انجام شد؟

سلام دوست عزیز.اینطور بگم"هرچه دلم خواست نه آن میشود،هرچه خدا خواست همان میشود" اونی که میخواستم نشد ولی شاید صلاحم اینطور بوده.سپردم به خدا هرطور که صلاحم هست پیش بیاد.

سلام دوست عزیز.اینطور بگم"هرچه دلم خواست نه آن میشود،هرچه خدا خواست همان میشود" اونی که میخواستم نشد ...

منم مثل شما... به شدت حساس شدم .تو خونه میشینم از کوچه صدای عطسه میاد کلافه میشم. 

فقط من یه چیز رو گیج شدم اینکه میگن صبر کن زمانیه که مثلا داری میری بیرون پا میشی حاضر شی تک صبر میاد اونموقع میگن باید نری یا تاخیر بندازی

مشکل من اینه که دارم به یه موضوعی فکر میکنم که نمیدونم چی میشه .مثلا به آینده م با شخصی ... تک صبر میاد دلم میریزه. من اون زمان فقط فکر کردم و کاری انجام نمیدم. این یعنی چی؟؟؟ 

از طرفی حس میکنم چون اعتقاد دارم جواب میده .همون قانون جذب. 

و از معنای این صبر میترسم در مورد اون فکرم... میگم خدایا یعنی چی؟ عاقبت نداره؟ پشیمون میشم ؟ صبر کنم بهترش پیش میاد یا چی... معناش رو نمیفهمم فقط نگران میشم. جالبه نصف شب تو سکوت مطلق هم صبر اومده !

یدونه بیاد خوب نیست.دوتا بیاد خوبه اندازه کل عمرم بهم ثابت شده

عزیزم به مردن یکی داشتم فک میکردم بعد دو تا عطسه اومد یعنی اون فرد میمیره

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
بعد از اون بگو الحمدلله من حتما میگم بلندم میگم از خدا تو همون لحظه کمک میخوام مخصوصا اگه در حین انج ...

عزیزم به مردن یکی داشتم فک میکردم بعد دو تا عطسه اومد یعنی اون فرد میمیره

منم مثل شما... به شدت حساس شدم .تو خونه میشینم از کوچه صدای عطسه میاد کلافه میشم.  فقط من یه چ ...

با اون فرد‌ ازدواج کردی؟

سلام عزيزم دقيقااا منم عبن شمام به يه چيز غيرممكن فكر ميكنم و صبر مياد يعني چي؟؟برا شما اون قضيه اتف ...

سلام عزیزم.نه اون چیزی که دلم میخواست اتفاق نیفتاد،ولی فکر میکنم به خدا واگذار کنیم بهتر باشه.چون نمیدونیم خیر وصلاحمون چی هست