2777
2789
عنوان

قهوه ساز

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 27 پست
منم پریشبا یاد گرفتم اتفاقا . واسه جهیزیمم خریدم خواستم تست کنم ببینم چطوره ... با داداشم یک ساعت با ...

منم واسه جهیزیم خریدم ولی دفترچه راهنماشو جمع کردم بابقیه وسیلهام

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
فدات     واله اونو نمیدونم ولی فکر کنم واسه استپ میکنه احتمالا وسط کار

اینم سوال اخر....وقتی قهوه شروع کرد ب اومدن چقدرباید بزارم بیاد بعددستگاهو خاموش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم سوال اخر....وقتی قهوه شروع کرد ب اومدن چقدرباید بزارم بیاد بعددستگاهو خاموش کنم؟

عزیزم بزار تا کامل آبش تموم میشه ... صداش خاموش میشه دیگه قهوه هم ازش نمیریزه توی قوری... بعد در اون بالا رو باز کن بزار کامل بخار خارج بشه ک زنگ نزنه مخزنش ... اون لوله شیر هم تا کارت تموم شد با پارچه تمیز کن خشک نشه بهش 

بازم سوال داشتی بپرس عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم   

عزیزم بزار تا کامل آبش تموم میشه ... صداش خاموش میشه دیگه قهوه هم ازش نمیریزه توی قوری... بعد در اون ...

عزیزم من چنتافیلم دیدم توشون گفته بود اول ک اب جوش اومد بزارید روعلامت فنجون تاقهوه یارسوب هایی ک ازقبل مونده بیاد بیرون بعد قهوه راوصل کنین...واسه مقدارقهوه هم گفتن اسپرسو25ثانیه زمان میخواد باید 25ثانیه صبر کنی بعددستگاهو خاموش کنی....دیگ نمیدونم کدوم درسته

عزیزم من چنتافیلم دیدم توشون گفته بود اول ک اب جوش اومد بزارید روعلامت فنجون تاقهوه یارسوب هایی ک از ...

نمیدونم واله . منم از توی دفترچه خوندم اینا ک گفتمو

از من مارکش متفاوته ولی دقیقا همین چیزای شمارو داره و ...

نمیدونم واله . منم از توی دفترچه خوندم اینا ک گفتمو از من مارکش متفاوته ولی دقیقا همین چیزای شمارو ...

اخه اونطوری قهوه غلظت نداره دیگ خیلی میشه اندازه یه پارچ خودش دیگ....شوهرمم اندازه همون 25ثانیه صبرمیکنه الان فهمیدم دلیلشو

اخه اونطوری قهوه غلظت نداره دیگ خیلی میشه اندازه یه پارچ خودش دیگ....شوهرمم اندازه همون 25ثانیه صبرم ...

اخه بیشتر از این هم نیمشه زمانش ... بعدم واسه هر نفر ی پیمانه بریزی عالی میشه . من تست کردم الان ک فکر میکنم زیر 30 ثانیه ابش تموم میشه اتفاقا   

اخه بیشتر از این هم نیمشه زمانش ... بعدم واسه هر نفر ی پیمانه بریزی عالی میشه . من تست کردم الان ک ف ...

جدی...پس چطور بازم اب داخل مخزنش میمونه؟