2777
2789
عنوان

درد تخمدان چپ؟ علت چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75393 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم🙈 کاملا درکت میکنم اما چون الان هرچی بیبی میزنم منفیه رفتم ازمایشگاه زنه گفت برووووو خانو ...

اگه عقب انداختم برم آزمایش خون نشون میده یا واسه اونم باید وایستم ؟ آخه بی بی رو میگن بعد از یه هفته که تاریخ پریود گذشت

اگه عقب انداختم برم آزمایش خون نشون میده یا واسه اونم باید وایستم ؟ آخه بی بی رو میگن بعد از یه هفته ...

چون هورمون از خون ک خارج میشه از ادرار دفع میشه،حساب کن الان ک تو خونم لب مرزی باید نشون بده تو ادرار اصلا نشون نمیده!

عقب انداختی ی بیبی بزار مثبت شد برو آز

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
هفته ۵ رو از اولین روزِ آخرین پریود حساب میکنن یا از تاریخِ لقاح؟

از اولین روز آخرین قاعدگی

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اون یه ذره امیدی که به حاملگی داشتمم از دست دادم چون قاعدتا دیگه باید تا دو سه روز پریود شم و مثلِ ه ...

سلام، باردار بودی؟

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
سلام اون ماه با اون علائم ،نه  ، باردار نبودم  دو ماه بعدش تو مهر باردار شدم  درد ت ...

خب بسلامتی، آخه خیلیا اوایل بارداری درد تخمدان دارن و اینجا گفتن، البته منم فکر کنم تازه تخمک گذاریم بوده😔

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
خب بسلامتی، آخه خیلیا اوایل بارداری درد تخمدان دارن و اینجا گفتن، البته منم فکر کنم تازه تخمک گذاریم ...

بچه ی من تو 20 هفته از دست رفت 

بهمن ماه ختم بارداری شدم

ایشالله که هروقت خدا به شما بچه داد یه بچه ی سالم باشه که اذیت نشید 

عجله نکنید واسه بارداری بالاخره میشه 

فقط بخواین که سالم باشه