2777
2789
عنوان

بهترین کارخانه قالیشویی درشمال تهران غرب تهران شرق تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 42 پست
قالیشویی اندرزگوواقعامحشره منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم هم ...

مرسی گلم پیشنهادت خیلی خووووووپ بود فرشای من را امروز اوردن عاالی شستن منم راااااااااااضیم ازشون

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی  تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷ و ۷۷۹۰۱۷۸۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من قالیشویی ونک رو  با توجه به نظرات دوستان انتخاب کردم البته من برج اسفند توی شلوغی کار فرشای دستبافت و ماشینی ابریشمی بهشون دادم و واقعا استرس فرشامو داشتم چون بار اولی بود که شسته میشد بعد از ۳ روز فرشامو تحویل دادن خداییش فرشامو که باز کردن از تمیزی برق میزد تمام لکه هاشون پاک شده بود .کیفیت شستشو و سلامت فرشام خیلی خیلی برای من و همسرم مهم بود که خوشبختانه راضی هستیم .

شماره تلفونشو براتون می ذارم.خوبیش اینه همه جا شعبه و سرویس داره .۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۱۵۷۴۹

۲۲۹۰۲۵۴۵

قالیشویی اندرزگو عالیییییییییییییییییییییی منم فرش دستباف دادم امروز برام آورده کیفیت عالی منم راضیم ازش 

اینم شماره دفتر مرکزیش اگه کسی لازم داشت 22291775

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💛💛💛💛💛💛💛

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

دوستان بهتون توصیه می کنم یه تجربه خوب برای قالیشویی در غرب تهران رو با قالیشویی بنفشه داشته باشید

واقعا کارشون حرف نداره

در تمام مناطق غرب تهران هم سروریس دارند و قیمتهاشون هم عالیه

بازدید از سایتشون ضرر نداره   

https://zaya.io/ofi27

من قبلا مشتری بانو بودم تا اینکه فرشامو خراب کرد و به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا واقعا تمیز میشه و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

از نظر من کار قالیشویی ونک خوبه .فرش ها رو سالم و خیلی تمیز تحویل میدن.مخصوصا دستبافتو عالی میشورن ...

ممنون بابت پیشنهادت فرشهای تبریز دادم خیلی خیلی راضیم منم به دیگر دوستان کارخانه قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم شمارش رو میتونید از ۱۱۸ بگیرید 

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌 من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد ...

قالیشویی ونک عاااااالی بود .متشکرم دوست عزیز🙏🙏🙏🙏

منم چند تا از قالیشویی هایی که اینجا بود رو تجربه کردم کیفیت قالیشویی ونک از همشون بهتر بود و خوبیش این بود قالیشویی ونک چون کارخونست همه جا شعبه و سرویس داره و خیلی به موقع بردن و آوردن. فرشهای دستبافتم خیلی خوب شستن و لکه برداری کردن واقعا کارشون تمیزه .توی بهمن و اسفند هم تخفیف گذاشتن .فرشهای همسایمو دیروز آوردن اونم خیلی راضی بود و کلی ازم تشکر کرد .شمارش اینه.۲۲۹۰۲۵۴۵ .۷۷۹۰۵۸۶۳

۸۸۶۴۲۲۱۲

با تشکر از سایت نی نی سایت ❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212