روژیاکردستانی۹۸ مدیر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 عنوان مرگ تدریجی... | مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 37 پست مرگ تدریجی مگر چیست...؟جز اینکه با دیدن مخاطب های زن گوشی همسرت برای هزارمین بار قلبت چند ثانیه بایستد...زمان بایستد...نفس بایستد..به راستی که تا به حال بارها و بارها مرگ را تجربه کردم ام..مرا سرزنش نکنید...اگر نمیمیرممن یک مادرهستم و تنها دغدغه ام آینده ی دلبندم است... ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》 1397/05/02 | 23:30 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15106 ن عزیزم ندیده بودیش دیگه اشتباه چشمی بوده 😍😍😍 😘😘😘 حال متکلم از کلامش پیداست
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 خیلی متاسفم ازاول همین بود؟ چیزی ازت نمیخواد که انجام ندی؟ باهم خوبید؟ متاسفانه بیمار جنسیه..دست خودش نیست مریضهمن که میخوامجدا شم ازش چون فهمیدم قبل منم ازدواج و طلاق داشته و از من پنهون بوده میخوام فسخ نکاح کنم..فقط مشکلم ۲۰۰ میلیون پولیه که دستش دارم..باید ازش بگیرم ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 چرا نمیزنی تو گوشش تنها کسیکه این وسط داره داغون میشه فقط منمکتک میخورم...فحش میشنوم.مورد سواستفاده قرار میگیرماخر سرم باید صدام در نیاد. ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
sara860 عضویت: 1393/05/19 تعداد پست: 2031 متاسفانه بیمار جنسیه..دست خودش نیست مریضه من که میخوامجدا شم ازش چون فهمیدم قبل منم ازدواج و طلا ... وای خیلی سخته!!! مشکلی باشخص شما نداره؟ من شنیدم اینجور آقایون اصلا ازدواج نمیکنند عجیبه!!! چندسالشه؟ شما چی؟
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 چرا فک میکنی اگه با این مرد زندگی کنی اینده بچه هات تضمین شده اس؟ نه من به این نتیجه رسیدم که نداشتن اینجور پدرس خیلی بهتر از داشتنشه من گیر یه سری پول و اموالمکه دستش دارمتا الانم حسابی ازم کشیدهدیگه نمیخوام اینارو هم از دست بدم بعدا بره عشق و حال کنه باهاشون..من حتی کرایه خونه رو هم خودم میدم ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 وای خیلی سخته!!! مشکلی باشخص شما نداره؟ من شنیدم اینجور آقایون اصلا ازدواج نمیکنند عجیبه!!! چندسالش ... اون ۶۵من ۷۵میدونی خیلی عجیبه اصلا مخاطبش براش مهم نیست..سنش..مجرد یا متاهل یا مطلقه بودنشخوشکل یا زشت بودن.. ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
sara860 عضویت: 1393/05/19 تعداد پست: 2031 اون ۶۵ من ۷۵ میدونی خیلی عجیبه اصلا مخاطبش براش مهم نیست..سنش..مجرد یا متاهل یا مطلقه بودنش خو ... احتمالا خیلی هم چرب زبونه درسته؟!!!شما مشاوره رفتید؟ باخودش صحبت کردی؟نسبت به شما اعتراضی نداره؟ یه بار گیر بیافته شاید دست برداره مثلا یه شاکی پیداکنه
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 احتمالا خیلی هم چرب زبونه درسته؟!!! شما مشاوره رفتید؟ باخودش صحبت کردی؟ نسبت به شما اعتراضی ... مبگه مگه دیوونم برم مشاورهمنم رفتن گفت تنهایی فایده نداره..اره دقیقا خیلی چرب زبونه..نه چه اعتراضی داشته باشه اینجوری زندگی رو توی خواب همنمیدیدمیدونی من چه هزینه هایی کردم...چقدر پول دستش دارم الان بدون هیچ رسید و مدرکی ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
sara860 عضویت: 1393/05/19 تعداد پست: 2031 مبگه مگه دیوونم برم مشاوره منم رفتن گفت تنهایی فایده نداره.. اره دقیقا خیلی چرب زبونه.. نه چه ... چی بگم .... میترسم بگم بیایی تاپیکم بدتر عصبی بشی .. هروقت دلشو داری بیا من بایه نفر شبیه شوهرشما اشناشدم ولی خب اون آقا یه ضعفهایی ازطرف همسرش داشت اگه ناراحت میشی نیا
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 چرا نمیزنی تو گوشش اینا فقط چند تا از کتکاشه ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 چی بگم .... میترسم بگم بیایی تاپیکم بدتر عصبی بشی .. هروقت دلشو داری بیا من بایه نفر شبیه شو ... ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 نمیدونم چرا مردا اینقدر لجن شدن من که حالم از هر چی مرده به هم میخوره تمام زندگیشون شده وسط بدنشون😷 ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
روژیاکردستانی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 1962 این عکسا چیه؟ بدنمه و کتک هاش..وقتی مچشو میگیرم کتک میزنه میگه باید دم نزنی ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
sara860 عضویت: 1393/05/19 تعداد پست: 2031 بدنمه و کتک هاش.. وقتی مچشو میگیرم کتک میزنه میگه باید دم نزنی به کسی گفتی؟!! خانواده درجریانن!؟؟ چرا پزشک قانونی نرفتی؟ گواهی بگیری واسه دیه ومدارک طلاق؟!!!بااین مرد میخوابی؟!! ببخشید ا....بااون خانمهایی که درارتباطه حرف زدی؟؟؟!!!