2777
2789
عنوان

قبل زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست
به سلامتی نگران نباش زایمان طبیعی احتمالا ده رور بعد از موعدیه که دکترت بهت گفته.استرس حالتو بد میکن ...

آخه خیلی درد و انقباض دارم. ایزوپرین می خورم. همش نگران کیسه آبم

پسرم همه زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خیلی درد و انقباض دارم. ایزوپرین می خورم. همش نگران کیسه آبم

ایتراحت کن فعالییتتو کم کن .خب سنگین شدی معلومه طبیعیه درد داری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
به منم گفت اشکال نداره 

هایدی جون من الان تو اقدامم بیستم این ماه عروسیه یکی از نزدیکامه .نمیدونم حامله ام یا نه.میخوام موهامو رنگ کنم.اگر حامله باشم خطر داره؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نه میزارن ۳۸ تموم شه و وارد ۳۹ شه. Lmp من ۲۲ آبانه. مال شما کیه ؟

من امروز دقیقا36 هفته ام

Lmp هم 26 آبانه

اگه اینطور باشه که خوبه چون با 2 تا خواهرام باهمیم با یکیشون که تو یه روز میفته زایمانم

خدا کنه من چند روز دیرتر باشم 

از خواب برگشتم به تنهایی💔
هایدی جون من الان تو اقدامم بیستم این ماه عروسیه یکی از نزدیکامه .نمیدونم حامله ام یا نه.میخوام موها ...

من شنیدم که اشکال نداره ماه اول . چون هنوز اصلا جنین تشکیل نشده و ارتباطی با مادر نداره. چون می دونی که تازه موعد پریودت که ایشالا باردار باشی میشه ۴ هفته و ساک حاملگی تازه حدود هفته ۵ تشکیل میشه . 

پسرم همه زندگیم
من شنیدم که اشکال نداره مال اول . چون هنوز اصلا جنین تشکیل نشده و ارتباطی با مادر نداره. چون می دونی ...

ممنون عزیزم

واییییی چقدر سخت. بیچاره مامانت. چجوری به دوتاتون برسه

3 تا خواهر باهم باردار شدیم

اونیکی یه هفته رودتر از ماست 

ولی با  اینیکی دقیقا یه روزیم

مامانم هم اصلا زرنگ نیست درواقع یه کم قدیمیه و نمیتونه کار خاصی انجام بده

هرسه هم سزارینیم خدا به دادمون برسه

از خواب برگشتم به تنهایی💔