2777
2789
عنوان

فردا تولدمه 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 42 پست
شایدیادشه فعلابهت نمیگه .....همسرمن یه تولدمفصل واسم گرفت😊😊😊 البته نامزدبودیم تازه سه ماهه عروسی ...

خوشبخت بشین عزیزم در کنار هم ❤نه اصلا اهل این کارا نیست 😑😑😑😏😏

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کار هر سالشونه که فقط هر سال سکوت میکنن 😂😂😂😂😂

شما هم یه دورهمی ساده بگیر،قشنگ خودتو تحویل بگیر،همه رو هم دعوت کن،به صرف فقط الویه....😈😈

بعدش بشین کادوهاتو باز کن😏😏😏

منم امسال به عشق کادو،ميخام تولد بگيرم😆😆

خوشبخت بشین عزیزم در کنار هم ❤نه اصلا اهل این کارا نیست 😑😑😑😏😏

قربونت😘😘به دلت نگیرشایدمشغله ی کاریش زیاده یادش میره 

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...

من چند وقت پیش با خودم میگفتم امسال روز تولدم هدیه مو از امام رضا میگیرم یه بی بی چک مثبت که اونم نشد وپریود شدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
شما هم یه دورهمی ساده بگیر،قشنگ خودتو تحویل بگیر،همه رو هم دعوت کن،به صرف فقط الویه....😈😈 بعدش بش ...

دیگه الان دیره سال دیگه اگه زنده بودم

😈😈😈😈 

من چند وقت پیش با خودم میگفتم امسال روز تولدم هدیه مو از امام رضا میگیرم یه بی بی چک مثبت که اونم نش ...

انشاالله ماه بعدمثبت میشه 

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
قربونت😘😘به دلت نگیرشایدمشغله ی کاریش زیاده یادش میره 

نه والا تولد خودشو همیشه یاداوری میکنه 😂فقط برا من مشغلش زیاده 

شماهم مثل همسرت خودت مدام یادآوری کن😊😊😊

شاید باورتون نشه خیلی گفتم ولی ذریغ از یه ذره توجه 😂😂😂😂😂😂