2777
2789
عنوان

ینی ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست
2ماهی میشه ... قبلش یسری دیگه مصرف میکردم این دوره قرص هامو تغییر داد دکتر اینارو داد

این سری موقع مراجعه به پزشک هم مشکلات قبلی هم عوارضی که در اثر مصرف داروهای فعلی و هم داروهایی که خودتون بدون تجویز پزشک مصرف می کنید بگید

در طی روز سرم هم تیر میکشه پشت سرم وسط سرم  ناحیه درد متغیره

عزیزم اصلا نشونه ام اس نیست

فقط تشونه استرس و اضطراب بیش از حده

منم تمام این نشونه هارو یه مدت داشتم‌به علاوه انقباض شدید تمام عضلات بدن

البته بجز ادرار

و باید آب سیب طبیعی بخوری

گل اسطوخودوس دم کنی شبا بخوری

با غذات تره بخوری

گلاب بمالی به پوستت و شب بخوابی

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2ماهی میشه ... قبلش یسری دیگه مصرف میکردم این دوره قرص هامو تغییر داد دکتر اینارو داد

اگه میتونی نخور...آخه توسنی نداری هنوز.‌‌..بعدم حتمن دکتربرووخجالتوکناربذار‌..چیزی نیست به امیدخدا

عزیزم اصلا نشونه ام اس نیست فقط تشونه استرس و اضطراب بیش از حده منم تمام این نشونه هارو یه مدت داش ...

اره من خیلی جوشی هستم خیلی هرروز استرس و فکر و خیال شبا 3خوابم میبره اونم به زور این قرص های ارامبخش

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اگه میتونی نخور...آخه توسنی نداری هنوز.‌‌..بعدم حتمن دکتربرووخجالتوکناربذار‌..چیزی نیست به امیدخدا

دکتر بهم داده هیچکدومو سرخود نمیخورم 

خیلی جوشی و عصبی شده بودم و هنوزم هستم 

شبا به زور این قرص ها از فکر و خیال به زووور ساعت 3.4 خوابم میبره 

اگه نخورم تحمل بچمم ندارم 

ببین نیایش یا عبادت خدا حکم یک کار آرامش بخش را داره زیارت خواندن یک دعا شاید خیلی قبول نداشته باشن ...

یکی از کتاب هایی که خوندم خیلی خوب به مثبت بودن همچین روش هایی اشاره کرده

منظورم از برنامه مذهبی روضه و غیره نیست

منظورم خوندن دعا ست

منظورم زیارت یا مثل اونه

باید این نکته را قبول کرد که پرستش خدا هم زیباست

همیشه هم آدم ها یک سری کار بد را مکررا انجام میدن و از انجامش ناراحت ند

همیشه هم یک کارهایی خوب هست که دوس دارند انجام بدن ولی نمیدن

اراده انجام  دو مورد بالا واقعا حس خوبی به آدم میده

من از شوهرم و خانوادش زیاد اذیت دیدم قبلشم فوت ناگهانی پدرم ...2 بار خیانت همسرم 

بارداری ناخواسته و بهم خوردن تمام ارزوهام 

کلا تنش روانی زیادی روم بوده توی این 3.4 سال

اره من خیلی جوشی هستم خیلی هرروز استرس و فکر و خیال شبا 3خوابم میبره اونم به زور این قرص های ارامبخش

اینکارا که گفتمدبکن

مخصوصا هرشب گل اسطوخودوس رو یک قاشق غذاخوری تو بک لیوان اب جوش دم بده کل یک لیوانو با یک ق غذاخوری‌ عسل بخور و بعد سعی کن بخوابی به مرور تمام علایمت خوب میشه ان شاالله

و صبحا ارده و‌شیره انگور بخور

بستنی بخمک فالوده اب سرد اصصصصصصصلا لب نزن

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
من از شوهرم و خانوادش زیاد اذیت دیدم قبلشم فوت ناگهانی پدرم ...2 بار خیانت همسرم  بارداری ناخو ...

باید بدونی هم شبختی تودست خودته نباید بذاری بدی آدما خوشبختی تورو بگیره