elastaziya مدیر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1128 عنوان پسره ی بی ناموس | مشاهده متن کامل بحث + 4377 بازدید | 81 پست بچه ها یه پسره سرکوچمون هست خیلی بیشعوره قبلا چندباربم تیکه انداخت به داداشم گفتم اونام رفتن یه تذکرجدی دادن اونم قسم ایه قران که نه من چیزی نگفتم دیروز درمغازه بود به یه بچه ی فک کنم هشت ساله گف بیادبم تیکه بگه پسره از سرکوچه داد میزذ جون خشگله..جووون فلانتو بخورم وقتی برگشتم دیدم خودشو قایم کرد محلمون پراز مغازه هستو همه میشناسنمون نمیتونستم برم دعواکنم چون ابروریزی میشدبچه ها نمیتونم ب داداشمم بگم این دفه دیگه میره خونشو میریزه ومنم نمیخوام درگیری بشه اگه بشه خونو خون ریزی میشع بنظرتون چکارکنم ازدیروز دارم میمیرم از اعصاب خراب.پسره ی کثیف اه خدالعنتش کنه 1397/05/02 | 16:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطفه70 عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5453 😂😂😂😂 😂😂خدایی خنده هم داره😂😂😂 دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
elastaziya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1128 مامان بابا نداره؟ برو بهشون بگو دفعه بعدی به داداشم میگم بیاد خونتونو بریزه مغازه داره خانواده هم داشته باشه ازخودش داغون ترن
بانوی*عشق عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 3831 از کی تا حالا گوه خوردن شده تیکه انداختن😅😅😅😅😅😅😅 مثلا پسره گوه بخوره حالی به هولی میشه؟ خدا شفاتون بده چه چیزا که اینجا ادم نمیشنوه ❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
عاطفه70 عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5453 تو باغ نیست کلا😂😂😂 😂 دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
تاتی8 عضویت: 1394/03/03 تعداد پست: 1495 ولی گزارش رو اون دوستمون برای پست شما گفت. 😂😂😂😂😂😉😉😉😉👍👍👍👍 خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
sanaz_naaz عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 713 مغازه داره خانواده هم داشته باشه ازخودش داغون ترن زنگ بزن پلیس. پلیس برای مزاحمت خیلی سریع میاد. اونم چون اونجا مغازه داره، یبار پلیس بیاد بره تو مغازش آبروش میره
نیمه_شب عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 272 از کی تا حالا گوه خوردن شده تیکه انداختن😅😅😅😅😅😅😅 مثلا پسره گوه بخوره حالی به هولی میشه؟ خدا شف ... دیدی تو فیلما مجرمارو میگیرن بازجویی میکنن اوناهم چرت و پرت جواب میدن.اینم همون مدلی بود😃
elastaziya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1128 خاک برسرت دقیقا لیاقتت همینه ک ادمای بیشعور بیفتن پشت سرت .از کچه پارگیت معلومه چه ادمی هستی. لیاقت ... بروبابا گزارشوبرای تو زدن بروخودتو جم کن اگ زنی خیلی اوضات خرابه چون با دیدن این پسا ناراخت نشدی ک هیچ خوشتم میاد یکی بت اینذحرفو بگه تا بش بگی کجامو بخوری
عاطفه70 عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5453 از کی تا حالا گوه خوردن شده تیکه انداختن😅😅😅😅😅😅😅 مثلا پسره گوه بخوره حالی به هولی میشه؟ خدا شف ... اصلا یه چیزایی ادم میبینه اینجا آدم شاخ در میاره.بچه ها دروغ نمیگن که از بچه مدرسه ای ها اینجان که هیچ ؛مردام با نام کاربری خانم اینجان دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
عاطفه70 عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5453 دیدی تو فیلما مجرمارو میگیرن بازجویی میکنن اوناهم چرت و پرت جواب میدن.اینم همون مدلی بود😃 دقیقا دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
elastaziya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1128 زنگ بزن پلیس. پلیس برای مزاحمت خیلی سریع میاد. اونم چون اونجا مغازه داره، یبار پلیس بیاد بره تو مغاز ... خیلی دوس دارم این کارو کنم ولی همونجا رندگی میکنم دیگ از فردا همه پشتم حرف میزنن مبشناسی مردم مارو
بانوی*عشق عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 3831 دیدی تو فیلما مجرمارو میگیرن بازجویی میکنن اوناهم چرت و پرت جواب میدن.اینم همون مدلی بود😃 از فردا مد میشه پسرا بیوفتن دنبال دخترا بگن ژووووون گوهتو بخورم😅😅😅😅😅😅😅😅 اومد جمعش کنه بدتر خرابش کرد😅😅😅😅 ❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
نیمه_شب عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 272 از فردا مد میشه پسرا بیوفتن دنبال دخترا بگن ژووووون گوهتو بخورم😅😅😅😅😅😅😅😅 اومد جمعش کنه بدتر خ ... 😂😂😂وای🤣🤣🤣
elastaziya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1128 ولی گزارش رو اون دوستمون برای پست شما گفت. توباغ نیست انقد محو متلک پسره شده ک نفهمیده برخودش گزارش زدن ازاوناست ک ازاین متلکا لذت میبرع