دوستان قابل توجه. یک هر بنده ک دعایی میکنه سه حالت داره یا براورده میشه.ولی دیر ک زمانش برسه .یا صلاح نیست. یا میشه یه عاالمهههه خیرو ثواب تو اون دنیا ک میگی چ خوب شد تو دنیای قبل بهش نرسیدم . پس خیالتون راحت ک دعاها شنیده میشن
الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوش بین باشین ب رحمت خداوند صبح میشه این شب رحمت خداوند ممکنه تأخیر داشته باشه ولی حتمیه
هیچ شبی ی باره صبح نمیشه رفته رفته آروم آروم همه چی درست میشه
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
چرا با بچه من امتحان کرد کلا از اول که تصمیم گرفتم بچه دار بشم تا اللان که بچه دارم و یک مشکلی داره حکمتش تو چیه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خدا خيلي جاها ميتونست مچم رو بگيره ولي دستم و گرفته انقدر شرمندش هستم كه با وجود مشكلات زيادي كه دارم روم نميشه بهش چيزي بگم
خدايا از ته قلبم ازت خواهش ميكنم مشكلات شوهرم رو معجزه وار حل كن. خودت ميدوني كه هيچ آرامشي ندارم بخاطر اين مشكلات.
هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
من یه سوال دارم ازش میخوام وقتم تلف نشه و تو جامعه مفید باشم خودش میدونه چطوری میشه چرا کاری کردی که هشت سال زندگیم تلف بشه الان سه ساله پنج سال دیگه مونده بذار منم مفید واقع بشم واقعا کار سختی نیست برات