2777
2789
من تازه اومدم بیرونم نکنن یه وقت😓😓 فقط میخواستم اطلاع رسانی کنم

دیر اومدی نخواه زود برو من نمیذارم قطعت کنن مگه این که از روی جنازه کاربری من رد بشن 😠😠😅😅❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرز  حرمت داره ؛ نه لذت سوءاستفاده 😂😂

خیلییی حال داد گلکم باید تو هم امتحانش کنی 😅😅💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
آره عجقم اومدم بتابونمش خورد تو سرم 💔💔💔میدونی دیگه طرف گرزم نمیرم 

خب پس تو گزارش زدی😂😂😂از گرزتم که نمیتونی استفاده کنی😓😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
فداتون بشم❤

حالا موضوعت چنگیز بود یا ترنس؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شما همونی که اینجا خیلی محبوبی؟؟😍😍

نه گلکم😄😍... محبوب نه قشنگم فقط دوستام خیلی با مرامن ..❤❤❤

خب پس تو گزارش زدی😂😂😂از گرزتم که نمیتونی استفاده کنی😓😁

نه به پیر به پیغمبر 😢منو چه به گزارش (مظلوم نمایی)

چنگیز😂 بگم ترنس قطع میشم

چنگیزم‌بگی قط مبشی😆

بای فور اور🖑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم بعضی از تاپیکاتونو خوندم خیلی با انرژی هستین😍

عزیزمی واقعا باعث افتخارمه .چقدرم مهربونی 😄❤💘