2777
2789

زودپزم نپیزه چیکارش کنم مثلا خیرسرش نو هست وگرون دیگ نمیدونم چیکارش کنم عیبشو شما میدونین؟زودپز کلورانس قابلمه ایاس....دست بلنداستیل بگید اگ‌میدونین ممنون

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قدت چنده ؟ از فاصله ۱۷۰ سانتی بگیرش بکوب زمین 

دو حالت داره یا خرابِ خراب میشه یا خوبِ خوب

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

خوب چفت و محکم نمیشه درش. معمولا زود پزهادیه نوار لاستیکی تو درش هست که خوب در و محکم کنه چفت قابلمه شاید نوار لاستیکیه یه کم جا به جا شده نوار رو یه کم جا به جا کن شاید درست بشه

خدا بزرگتر است
😂😂😂 دکتر رفتی؟ دکتر زنان منظورمه ها نزنی یه وقت

نه والا 😂

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
قدت چنده ؟ از فاصله ۱۷۰ سانتی بگیرش بکوب زمین  دو حالت داره یا خرابِ خراب میشه یا خوبِ خوب

ممنون از راهنماییت😆

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
برو دیگه دختر پشت گوش ننداز

خوابم میاد 

حسش نیس

عههه 😐 بیخیال نباش حتما برو  مورد مشکوک‌ دیدی باید بری شوخی بردار نیست

حالا یا میمیرم یا چیزی نیس😂

وللش 😜😜

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز