2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن...

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لتروزول خوردم 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

من لتروزول رو بیشترقبول دارم تا کلومیفن  ماهه اول بهم جواب داد ازروزه3 شبی 2تا.راستی اینجورقرصارو حتما شبا سره یه ساعت معین بخورید بهترجواب میده.راستی کلومیفن80 درصد دخترزایی میاره

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام
من لتروزول رو بیشترقبول دارم تا کلومیفن  ماهه اول بهم جواب داد ازروزه3 شبی 2تا.راستی اینجورقرصا ...

من دور و برم هرکی خورد پسر اورد خیلی دوقلو پسر داریم با کلومیفن فقط دوستم سه قلو شد با کلومیفن که دوتا پسرن یه دختر 

امپولاتو پشت سره هم زدی تویه روز یا چطور?

آمپولا رو باید روزه 13پری اول سونو بدی بعداگه فولیکول داشتی بزنی از12ساعت بعده آمپولا 3شب پشت سرهم نزدیکی کنی به شوهرتم موززیادبده بخوره این چندروز رو

من دور و برم هرکی خورد پسر اورد خیلی دوقلو پسر داریم با کلومیفن فقط دوستم سه قلو شد با کلومیفن که دو ...

80درصددختره اونا جزع20درصدبودن ما تمومه فامیلامون دخترشده با کلومیفن