سلام سال هاست درگیراین مشکلم به طوری که دستشویی برام یه عذاب میشدتااین سالهاکه زاییده هایی ازمقعدبیرون اومده بودکه دکتربه اوناپولیپ می گفت دیگه راه رفتن هم عذابم شده اینجاتاپیک زدم وگفتم بعدعمل میام وتاپیک می زنم تادوستان مثل خودم ازتجربه ام استفاده کنن دکترنوبت اورژانسی دادوگفت فرداساعت هفت کلینیک باش وازساعت دوازده شب ناشتا من چون توراه بودیم فقط یه ساندویچ خوردم اماشمااگه می تونیدمقوی ترصبح ساعت هفت رفتیم پذیرش کارهاش که انجام شد رفتیم بخش مدارک روتحویل دادیم گفتن بیاین لباس بگیریدخانماصورتی واقایون ابی بعدازتعویض لباس سرم رووصل کردن اون جاش رونمی دونم اسمش انژیوکت باشه یاچیزدیگه یه مچ بندکه مشخصات هم روش بوددست چپ چنددقیقه بعدبااسانسورماسه مریض روبردن بالاوهمراهان باپله اومدن بخش جراحی دمپایی روتعویض کردیم وگفتن اصلاطلا یافلزنداشته باشیدروی تخت باریک عمل خوابیدم سرم وصل شدپرستاریواش گفت شلوار بعددرش اوردالبته روپام ملافه کشیده بودن بعدمتخصص بیهوشی اومدویه ماسک گذاشتن ودیگه یادم نیست کنارتخت دوتاجای پاکه تواتاقای زایمان هست گذاشته بودن برای جراحی حدودنیمساعت جراحی بودوبعدصدای گریه ی یه بچه که لوزه عمل کرده بودوصدای یه اقاکه می گفت خانم نخواب وباکمک خودم روتخت اومدم وگفتن اب میوه بخورتاباادرارموادبیهوشی ازبدنتون خارج بشه یه سری چیزهمم اویزون کرده بودن دنبه وباندوایناکه وقتی جیش می کردی واوناروجذب می کردبعدساعت دوبردنم دستشویی بانده رذوکشبدبه پاهام وصل بودوبعضیهاهم بالاتروصل بودوگفت توتشت اب گرم وبتادین بشین برق هم رفته بودودستشویی گرم ومن هم ضعف گرسنگی حالم بدشدکع خانم پرستارمنوبه تختم برگردوندوپاهام روبالا گذاشت تاحالم جااومدعصرمرخص شدم اماالان هم درددارم موقع دفع گفته حواسم باشه یبوست نشم توتشت اب گرم وبنادین بشینم وداروهام رواستفاده کنم ملین تایکماه استفاده کنم جواب نمونه که رفته ازمایشگاه هم که اومدببرم نشونش بدم
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
واقعاعذابه منم خیلی دردکشیدم الان هم درددارم مخصوصاموقع دفع ولی امیددارم که بهتربشم
بعد از عمل خيلي درد داشتيد؟با ليزر بود؟
سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻