2777
2789
عنوان

پربازدید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه کی گفته اخه؟!!! بعد چند روز ک بچه شیر نخوره شیر تلخ میشه اگه بهش بدین حالش بد میشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
منم تو فکرم از شیر بگیرم عذاب وجدان دارم. من نشنیده بودم اینو

منم قرار نبود حالا حاهابگیرم.دخترم استفراغ داشت برده بودم دکتر.دکتر همین که فهمید دخترم شیر میخوره خیلی عصبی شد گفت جدا کن روحیش تاثیر میزاره

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

نه،وقتی از شیر گرفتی ،دیگه اصلا شیرش نده .

منکه ندادم ،چند روز یکم اذیت کرد بعد عادت کرد.

ر فته رفته وعده های شیرشو کم کن ،غذاشو زیاد کن

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

میگم بعد که سینه پر شیر شد درد نداره؟ چطوری شیر  آدم خشک میشه  عفونت نمیکنه اینم برام سوال ...

وای از دردش نگو خیلی سخته.درست مثله زمانی که به سینه ها شیر میاد او ن جوری درد میکنه

دخترت چند وقتشه؟؟

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

منم تو فکرم از شیر بگیرم عذاب وجدان دارم. من نشنیده بودم اینو

عزیزم سعی تا یک هفته تو طول روز کمتر بهش شیر بدی و غذاش رو بیشتر کنی فقط شب موقع خواب بده هفته دوم کم کم موقع خواب رو هم دیگه نده؛ اگه بچتون موقع خواب شیشه بگیره کارتون خیلی راحت تره  

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
خب این حرفو از کی شنیدی؟ الان چند روزه از شیر گرفتی بچه ت چند وقتشه؟

توی همین سایت شنیده بودم.دخترم دوسال و یک ماهشه.امشب سومین شبه

وای نه کی گفته اخه؟!!! بعد چند روز ک بچه شیر نخوره شیر تلخ میشه اگه بهش بدین حالش بد میشه

واقعا؟دادم که

واقعا؟دادم که

بله 

جاری من بچشو از شیر گرفته بود ولی چون شیر داشت سینه هاش درد گرفته بود داد بچش خورد طفلی بیمارستانی شده بود؛ خب تلخ میشه ب مرور ک بچه نخوره

بله  جاری من بچشو از شیر گرفته بود ولی چون شیر داشت سینه هاش درد گرفته بود داد بچش خورد طفلی ب ...

خدا رحم کنه پس .ندونستم دادم فقط یه سینمو