2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید.

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 36 پست
مال من هاشیموتو نیست ولی به دکترم گفتم ممکنه بی نیاز بشم از قرص دکتر با یه حالتی سر تکون داد که یعنی ...

منم باید تا اخر عمرم قرص بخورم....فهمیدم گواتر دارم .ندولم تو گواترم هستند...قوز بالا قوز..مشکلم یکی دو تا نیس

منم باید تا اخر عمرم قرص بخورم....فهمیدم گواتر دارم .ندولم تو گواترم هستند...قوز بالا قوز..مشکلم یکی ...

آره عزیزم خیلی بده واقعا😔 ولی به این فکر کن که اگه بیماری بدتری بود می خواستی چیکار کنی. تیروئید خوبیش اینه که با دارو کنترل میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم خیلی بده واقعا😔 ولی به این فکر کن که اگه بیماری بدتری بود می خواستی چیکار کنی. تیروئید خو ...

درست میگی عزیزم...منم ناشکری نمی‌خوام بکنم ...اما نمی‌دونم با این همه مشکل چطوری میتونم باردار بشم...😥

درست میگی عزیزم...منم ناشکری نمی‌خوام بکنم ...اما نمی‌دونم با این همه مشکل چطوری میتونم باردار بشم.. ...

آره حق داری مشکلات زیادیه. اما باید باهاشون بجنگی اینجوری که به بیماریت فکر نکنی شاد باشی ورزش کنی کارای مورد علاقه تو انجام بدی و از استرس دوری کنی اینطوری مشکلاتت حل میشه و به راحتی باردارم میشی. خوش بین باش.. خدا بزرگه

آره حق داری مشکلات زیادیه. اما باید باهاشون بجنگی اینجوری که به بیماریت فکر نکنی شاد باشی ورزش کنی ک ...

مرسی عزیزم .از راهنماییت....توروخدا برام دعا کن..شاید دعای شما درحقم براورده شه😘😘

مرسی عزیزم .از راهنماییت....توروخدا برام دعا کن..شاید دعای شما درحقم براورده شه😘😘

الناز جون منم tpo بالابود ٤١٥ قرص ميخورم حدود دو ماه و tsh شده ٠.٩ كه قبلش ٧.٩ بود ولي براي هاشيموتو خيلي تحقيق كردم كه ببينم براي بارداري تاثير داره يا نه چون چند ماه اقدام كردم نشده البته تنبلي تخمدان هم دارم . من از خانمي كه دارو ساز بود و اين مشكلو داشت با تحقيق روي ٢٠٠٠ بيمار فهميد كه ويتامين ب ١٢ و سلنيوم ويتامين دي خيلي تو كم شدنش تاثير داره حالا من يكماه دارم ميخورم ويتامينارو نميدونم تاثير داشته يا نه 

الناز جون منم tpo بالابود ٤١٥ قرص ميخورم حدود دو ماه و tsh شده ٠.٩ كه قبلش ٧.٩ بود ولي براي هاشيموتو ...

منم اولین بار که ازمایش دادم tpo ۳۵۴ بود....البته ازمایش دادم ویتامین دی خیلی پایین بود دو ماه قرص ویتامین دی و لووتیروکسین مصرف کردم و دوباره ازمایش دادم انتی تی پی او شد۲۶۵ و tshهم ۰/۷ شد...این سری دکتر برام ازمایش تی پی او رو ننوشت ،گفت دیگه مهم نیس ولی tsh  ام دوباره رفته بالا

امروز نوبت دکتر داشتم و از دکتر پرسیدم چرا این دفعه عددش بالا رفته که گفت مهم اینه که هنوز تو محدوده نرماله.البته دوز قرصمو بیشتر کرد و قراره دو ماه دیگه دوباره برم ازمایش

ویتامین ب ۱۲ و سلنیوم رو تا حالا استفاده نکردم ،ممنون که‌گفتی دوستم...

انشاالله مشکل هممون رفع بشه...بخدا من بیشتر نگرانیمم فقط برا بارداریه،میترسم سقط بشه یا خدای نکرده بچه مشکلی داشته باشه...هرچی به دکترم میگم ،میگه اصلا نگران نباش وقتی تحت کنترلی مشکلی پیش نمیاد....

الان شما چه مدته اقدام كردي؟!

من یه دختر ۴ ساله دارم...فعلا میترسم باردار بشم با این نوسان tsh.انتی تی پی او می‌خوام انشاالله پایینتر بیاد تا ریسک سقط پایین بیاد.....انشاءالله اگه همه چی خوب پیش بره و دکترم اجازه بده ،میخوام پنج شیش ماه دیگه اقدام کنم