2777
2789
کجایی؟شدیددردت خداخودش کمکت کنه زودی زایمان کنی

فعلا خونه هستم گلم هنوز نرفتم بینارستان ولی درد دارم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فعلا خونه هستم گلم هنوز نرفتم بینارستان ولی درد دارم 

طبیعی زایمان میکنین? ☺

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
چجوری میتونی بادام و اینارو با پلو بخوری

اخ من عاشقشم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
چجوری میتونی بادام و اینارو با پلو بخوری

من بادوم و پسته نميريزم هويج و پوست پرتغال و مرغ و زرشك ميريزم خوشمزه ميشه 😐😐😐

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
طبیعی زایمان میکنین? ☺

ارهرگلم بچه دوممه و شوهرمم خونه نیست مامانم پیشمه خودش ماشین داره دردم شدید شد منو میبره زایشگاه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
ارهرگلم بچه دوممه و شوهرمم خونه نیست مامانم پیشمه خودش ماشین داره دردم شدید شد منو میبره زایشگاه

خدا فرج خیر بده و زودی بیاد بغلتون 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
کباب انگوری چیه عزیزم؟؟؟

من که خیلی دوسش دارم 

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده خوب ورز میدم 

توی تابه گوجه رنده میکنم حداقل نصف تابه 

چرخ کردمو دور فلفل درازا میپیچم شبیه انگور بشه 

میندازم داخل گوجه که رو اجاق گاز خامیش رفته یه جوشی خورده بعد هم که بپزه 

من که خیلی دوسش دارم  گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده خوب ورز میدم  توی تابه گوجه رنده ...

چ باحال پختی عکسشو بفرس ببینم.😉

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!