من دوتاتخم مرغ زرده وسفیده روجدامیکنم.
زرده روبا۴ق شکروکمی وانیل باهمزن میزنم تاکرم رنگ بشه.
بعدپنیرماسگارپونه روبهش اضافه میکنم ومیزنم.
توظرف دیگه سفیده رواینقدرمیزنم تاپف کنه وازظرف نریزه.وکم کم به مواداضافه میکنم وباقاشق هم میزنم.
قهوه روآماده میکنم (شیرینیش بستگی به خودت داره)خنک که شدبیسکوییت لیدی فینگرروچندثانیه توش میزارم وبعدمیچینم توظرف وقتی ظرف پرشد روش موادرومیمالم وروش گردوخردشده میریزم(موزهم میشه)وبازیه لایه بیسکوییت ویه لایه مواد.۲۴ساعت تویخچال میمونه وموقع سرو من روش دارچین میریزم. نوشجان
یکی هم همین موادروتکرارمیکنم بجاپنیرماسگارپونه پنیرخامه ای میریزم وهمون اندازه هم خامه قنادی.وبجابیسکوییت لیدی فینگراز بتی پوراستفاده میکنم.