دوستان من فردا سه شنبه 8 آبان وقت عمل لیپوماتیک شکم و پهلو و داخل ران و مینی لیفت شکم گرفتم از کلینیک زیما که تیم جراحی شون در بیمارستان عرفان عمل می کنه ولی خوب من حتی نتونستم اسم پزشک اتاق عمل و جراح رو بدونم دکتری هم که منو دیده یه خانم متخصص پوست و مو هست و البته تو اتاق عمل حضور داره ولی کار جراحی و برش شکم توسط ایشون انجام نمی شه.. کسی رو هم نتونستم از نزدیک ببینم که نمونه کار مینی لیف و لیپوماتیک شکم پهلو و ران رو دیده باشم یا صحبت کنم.. خیلی می ترسم چون دو سال قبل یه جراحی پانکراس داشتم و اول اینکه می ترسم به احشاء داخلی حین عمل فشار بیاد و آسیب ببینن و دوم اینکه اینجا خیلی از زبان کسانی که لیپو انجام دادن خوندم که اصلا عمل راحتی نیست و بعدش خیلی درد و دردسر داره و شاید حتی ناهمواری ایجاد شه و کبودی ها باشه و رنگ پوست دیگه مثل سابق نشه و بارداری امکان نداشته باشه (بخاطر عمل مینی لیفت و برش زیرشکم) و خیلی چیزها.. من باید ظرف چندساعت آینده تصمیم قطعی بگیرم و هزینه گن رو بدم هرچند پیش پرداخت عمل رو دادم و اگه منصرف بشم دیگه اون پیش پرداخت رو بهم پس نمی دن..
خواهش می کنم یک نفر که شرایطش نزدیک به شرایط فعلی من هست بیاد و بگه آیا برم برای عمل جراحی + لیپوماتیک یا خیر
قدم 160 و وزنم 75 هست حدود 15 کیلو اضافه وزن دارم و با اینکه دخترم شکمم و زیرشکمم بزرگه و آویزون و خیلی از نظر روحی روانی اذیت می شم به خاطر شکمم . با ورزش و رژیم هم آب نشد چون چربی سالیان دراز هست و بارها تا وزن 60-62 کیلو هم رفتم ولی زیر شکمم همونطور بزرگ و پرچربی و افتاده هست.
ممنون می شم سریعتر اگه کسی توصیه ای واقعی و تجربی داره بهم بگه