2821
2789

دوستان من فردا سه شنبه 8 آبان وقت عمل لیپوماتیک شکم و پهلو و داخل ران  و مینی لیفت شکم گرفتم از کلینیک زیما که تیم جراحی شون در بیمارستان عرفان عمل می کنه ولی خوب من حتی نتونستم اسم پزشک اتاق عمل و جراح رو بدونم دکتری هم که منو دیده یه خانم متخصص پوست و مو هست و البته تو اتاق عمل حضور داره ولی کار جراحی و برش شکم توسط ایشون انجام نمی شه.. کسی رو هم نتونستم از نزدیک ببینم که نمونه کار مینی لیف و لیپوماتیک شکم پهلو و ران رو دیده باشم یا صحبت کنم.. خیلی می ترسم چون دو سال قبل یه جراحی پانکراس داشتم و اول اینکه می ترسم به احشاء داخلی حین عمل فشار بیاد و آسیب ببینن و دوم اینکه اینجا خیلی از زبان کسانی که لیپو انجام دادن خوندم که اصلا عمل راحتی نیست و بعدش خیلی درد و دردسر داره و شاید حتی ناهمواری ایجاد شه و کبودی ها باشه و رنگ پوست دیگه مثل سابق نشه و بارداری امکان نداشته باشه (بخاطر عمل مینی لیفت و برش زیرشکم) و خیلی چیزها.. من باید ظرف چندساعت آینده تصمیم قطعی بگیرم و هزینه گن رو بدم هرچند پیش پرداخت عمل رو دادم و اگه منصرف بشم دیگه اون پیش پرداخت رو بهم پس نمی دن.. 

خواهش می کنم یک نفر که شرایطش نزدیک به شرایط فعلی من هست بیاد و بگه آیا برم برای عمل جراحی + لیپوماتیک یا خیر

قدم 160 و وزنم 75 هست حدود 15 کیلو اضافه وزن دارم و با اینکه دخترم شکمم و زیرشکمم بزرگه و  آویزون و خیلی از نظر روحی روانی اذیت می شم به خاطر شکمم . با ورزش و رژیم هم آب نشد چون چربی سالیان دراز هست و بارها تا وزن 60-62 کیلو هم رفتم ولی زیر شکمم همونطور بزرگ و پرچربی و  افتاده هست.

ممنون می شم سریعتر اگه کسی توصیه ای واقعی و تجربی داره بهم بگه

من تجربشو داشتم عزیزم من بعدشم گن میبستم تا بدنم حالت بگیره. خداروشکر بعد از عملم افتادگی پوستم نداشتم. من پیش حدادی عمل کردم چون میخواستم وقتی چربیامو خارج میکنه با همون سینه هامم حجیم تر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن عموی من لیپوماتیک انجام داد خیلی راضی بود . خیلی عمل خوبیه . کلی تغییر کرد . قبلا شکمش افتاده بود و پوستش هم شل شده بود . رفت پیش دکتر بابک جعفرنژاد که جراح پلاستیکه انجام داد خیلی خوب شد . 

موقع عمل که بیهوشی حدودا ۵ تا ۶ساعت بعدش که به هوش میای وحشتناک دردا شروع میشه همراه با خونریزی شدی ...

سلام من ده روزه ک شکممو ابدو کردم و پهلو و کمرم لیپوماتیک و بیهوشی گرفتم.اصلابعد ک بهوش اومدم درد نداشتم فقط تکون ک میخوردم ماهیچه های شکمم درد داشتن و قابل تحمل بودن.و من ظهر عمل شدم و شب شروع کردم ب راه رفتن .و دردی نبود ک نتونم تحمل کنم خونابه زیاد بود با ایزی لایف کمرمو بسته بودن .روز دوم وردم بیشتر شد ک باز با مسکن قابل حل بود و من شاید دوبار مسکن خوردم.۵ساعت اتاق عمل بودم .بازم سوالی بود درخدمتم

سلام من ده روزه ک شکممو ابدو کردم و پهلو و کمرم لیپوماتیک و بیهوشی گرفتم.اصلابعد ک بهوش اومدم درد ند ...

سلام وقت تون بخیر عزیزم شما راضی بودید و اینکه آیا خارش هم داشتید تو دوره نقاهت تون ؟و اینکه رنگ پوستتون تغییر نکرد و اینکه پوستتون آویزان نشد؟

خانم دکتر مریم شفیعی خیلی دکتر با وجدان و صادقی هستن و من از طریق یکی از دوستام باهاشون آشنا شدم و یه ادرس سایت هم داشتن که کلی اطلاعات در خصوص لیپوماتیک داشت من اول اونا رو مطالعه کردم بعد وقت عمل گرفتم . چون کلی سوال داشتم که حل شد و کلی سوال برام پیش اومد که از دکتر پرسیدم

اگر میخوای لیپوماتیک انجام بدی من بهت پیشنهاد میکنم بری پیش خانم دکتر شفیعی چون واقعا تو کارشون حرف ندارن

من شماره تماس مطبشون رو دارم میدم خواستی زنگ بزن و نوبت بگیر
02166933906
09105656376

سلام من ده روزه ک شکممو ابدو کردم و پهلو و کمرم لیپوماتیک و بیهوشی گرفتم.اصلابعد ک بهوش اومدم درد ند ...

سلام الان چقدر از عمل تون گذشته، ایا راضی هستید به درد و زحمتش می ارزه؟؟

من پیش دکتر مریم شفیعی  لیپوماتیک کردم خیلی هم راضی ام 

هم خیلی بعدش راحت بودم و اذیت نشدم هم اون فرمی که می خواستم و پیدا کردم 

اگر خواستید برید پیشش این ادرس سایتشه

آدرس سایت:  https://dr_shafiei.ir 

شماره تماس: 09105656376 - 02166933906

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779