2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت گریه میکنم مادرم دو سه دیقه بعدش زنگ میزنه بهم،انگار میفهمه

همین چند دیقه پیش گریه میکردم بخاطر مشکلاتم همین الان مامانم زنگ زد گفت خوبی چیکار میکنی منم صدامو صاف میکنم نفهمه گریه کردم

چرا واقعا؟ از کجا میفهمن مادرا؟ فکر کنم پونزده شونزدهمین باره که اینجوری شد 

من بزرگترين سوال ذهنم اينه كه

چرا با وجود

نداري ها بدقلقي ها و بداخلاقي هاي شوهر

بداخلاقي هاي خانواده ي شوهر

سختي هاي بچه دار شدن

درد زايمان

سختي هاي بچه بزرگ كردن

و هزاااارتا چيز ديگه

ما دخترا بازم ازدواج كنيم

واقعا چرا؟؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
چرا این کشک بادمجونی که درست کردم  مزه خر میده واقعا سواله برام :(

خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
من هر وقت گریه میکنم مادرم دو سه دیقه بعدش زنگ میزنه بهم،انگار میفهمه همین چند دیقه پیش گریه میکردم ...

اره واقعاموافقم عزیزم شایدحس مادرانه هست ک من هنوز تجربه ای ازش ندارم

وای😂😂😂😂😂😂😂😂

آخه چطور ممکن بود😖😖😖💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
این که اون روز چرا من آدامسم از دهنم افتاد رو لپ استادم 😕

بزرگترین علامت سوال ذهنم اینه ،چقد تو عشقی اخه😆❤

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)