2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد ب باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 57 پست
نه عزیزم لازم نیست شکایت کنی.فقط سکوت کن .گاهی لازمه به اینجور شوهرها یه شوک وارد بشه.

بخدا نه بچه ام نه بی عقل نه هیچی

ولی نمیخوام شوهرم باشه

غلط کردم بایدچیکارکنم الان؟

تااخرعمرم تحمل کنم قیافه نکبتشو بخاطر یه بله اشتباه گفتن؟

جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
جنگ اول به ازصلح آخر..بذار بزرگترا تصمیم بگیرن..مشکلت جدیه..کوتاه نیا توروخدا..الان جدابشی بهتراز ای ...

من چیکارکنم

نمیخوام بسازم باهاش

نمیخوام زندگی کنم

چرا بابام مبگه صبرکن صبرکن

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما همونی که رفتین جهاز بچینین خواهرشوخرت چرت و‌پرت گفته بود شوهرت دعوات کرد؟

نه

هنوز ب مرحله جهازچیدن نرسیدم خداروشکر

تاپیک قبلی گفتم

گیر یه شوهر نفهم متوقع افتادم

کلا منت اینکه خونه ساختن سرمن داره کلا دیگه هیچیش برام قابل تحمل نیس حتی قیافش

تو جهازت در چه حده بگو خونه رو ب اسمت کنه بعد انقده منت بزنه بگو مگ خون‌برامنه ک انقد منتش برامنه 

زود تصمیم نگیر

بسپار ب بزرگترها بصبر ببین چی میشه،چی میگن

صبر کن اون بیاد طرفت

وقتی اومد باهاش حرف بزن اگه ب تفاهم رسیدین ادامه بدین اگه بازم حرف خودشو میزنه پشیمون نیس اونوقت باید ی فکر دگ ای کرد

این نظر من بود

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷
بخدا نه بچه ام نه بی عقل نه هیچی ولی نمیخوام شوهرم باشه غلط کردم بایدچیکارکنم الان؟ تااخرعمرم تحم ...

آفرین چقدر عاقلی

کاش من ابله هم اونموقع سفت وایمیستادم حرفمو میزدم 

الان مجبور به تحمل نبودم 

تو جهازت در چه حده بگو خونه رو ب اسمت کنه بعد انقده منت بزنه بگو مگ خون‌برامنه ک انقد منتش برامنه&nb ...

اصن دو دانگ از خونه رو ک باید بزنه ب نامم

اون هنوز خونه اش مستقل نشده

هنوز هیچ کاری نکرده منت داره

اینا ک میگین گفتم

ادم نفهم نمیفهمه دیگه

دوقورت ونیمش باقیه همیشه

پدرمن بیش ازحد برامن خرج کرده اینا فک کردن روگنجی چیزی نشسته

نه هنوز ب مرحله جهازچیدن نرسیدم خداروشکر تاپیک قبلی گفتم گیر یه شوهر نفهم متوقع افتادم

آره تا یه جاهایی حرفاتو خوندم

خوبه که عقلت میرسه

سعی کن باهاش نری زیر یه سقف یا تکلیفتو مشخص کن یا ...

دکتر هلاکویی همیشه میگه جدایی به موقع از زندگی کردن باهم به هر بهایی خیلی بهتره

بخدا نه بچه ام نه بی عقل نه هیچی ولی نمیخوام شوهرم باشه غلط کردم بایدچیکارکنم الان؟ تااخرعمرم تحم ...

عزیزم وقتی نمیخوای حرفتو بزن قبول نکن عروسی کنی الان دختری جدا شی بھترہ ولی خب بیشتر فکرکن عجلہ نکن

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
عزیزم مشکلت چیه با ایشون؟ 

تاپیک قبلی گفتم

خلاصش اینه ک شوهرم دلش میخواد پدرم براش تمام کمال بذاره

ولی خودشون یه ریال خرج من نکنن

دیگه سرهمین بحثمون شد

عزیزم وقتی نمیخوای حرفتو بزن قبول نکن عروسی کنی الان دختری جدا شی بھترہ ولی خب بیشتر فکرکن عجلہ ...

بابام میگه طلاق بااین حرفای الکی نباید ادم بگیره

بعدم طلاق عواقب داره

من دیگه دوسش ندارم

چیکارکنم اخه

اصلا کوتاه نیا..باپدرتم منطقی حرف بزن وقانعش کن..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم