2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بجای مام و اسپری برای زیربغل استفاده میکنم. تاثیرش باورنکردنیه. زینک اکساید بچه فیروز میگیرم‌ ب ...

چ جالب برای زیر بغل نمیددنستم ولی الان چند نفر گفتن امتحان میکنم ممنون گلم😙

اره هر روز بزن. اصلا ضرری نداره. زیر کرم های ارایشی هم میتونی بزنی.

میگماااا من میزدم مثل ارواح سفید میشدم😐😐😐 همینطوریه یا باید خیلی ماساژ بدم که جذب پوستم شه؟؟؟ 

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
میگماااا من میزدم مثل ارواح سفید میشدم😐😐😐 همینطوریه یا باید خیلی ماساژ بدم که جذب پوستم شه؟؟؟&nbs ...

من زینک فیروز میزنم. اونجوری سفید گچی نمیشم. یه کم میزنم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
استارتر خودت تاحالا استفاده کردی؟  باید خیلی بمالم رو پوستم که سفیدیش از بین بره؟؟

نه عزیزم من امروز خریدم داروخونه بهم داد خیلی کم زدم از ترسم فقط روی جوشم .الان تایپیک زدم خیالم راحت شد ک ضرر نداره منفعتم داره میخوام استفاده کنم .ولی کم بزنی اونقدری سفید نمیکنه

نه عزیزم من امروز خریدم داروخونه بهم داد خیلی کم زدم از ترسم فقط روی جوشم .الان تایپیک زدم خیالم راح ...

کم میزدم منم نمیدونم چرا اونجوری میشد😂😂😂

مرسی گلم😘

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
کم میزدم منم نمیدونم چرا اونجوری میشد😂😂😂 مرسی گلم😘

من ب کل صورتم نزدم شاید منم بزنم اونجوری بشم😂فکر کنم زینک فیروز بهتره الان یه سری گفتن .سری دگ زینک فیروز باید بگیریم