2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
ان شاءالله این ماه مامانی

قربونت. ایشالا نی نی توهم سالم بیاد بغلت. خدا حفظش کنه    

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
ایشالا. فدایی داری 

قربونت برم 

منکه دیرور بی بی زدم مثبت شد کلی ذوق کردم اومدم تیکر لارداری زدم امروز بی بی زدم منفی شد اومدم همه چی رو به حالت قبلی برگردوندم 

خدا یک روز اجازه داد بهم تا خیال بافی کنم و خوشحال باشم

ولی چون هنوز پ نشدم امیدوارم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا پری نشی این ماه. 

اولین اقدامت بود آجی 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
ایشالا پری نشی این ماه.  اولین اقدامت بود آجی

نه عزیزم ۲ساله منتظرم 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
قربونت برم  منکه دیرور بی بی زدم مثبت شد کلی ذوق کردم اومدم تیکر لارداری زدم امروز بی بی زدم م ...

من قطره ویتاگنوس مصرف کرده بودم ماهی که باردار شدم.چندتا از دوستام هم همینطور باردار شدن.ی تحقیقی بکن.گیاهیه

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
من قطره ویتاگنوس مصرف کرده بودم ماهی که باردار شدم.چندتا از دوستام هم همینطور باردار شدن.ی تحقیقی بک ...

ممنون عزیزم آخه مشکل من بابت چیز دیگه ای هست و باید داروی دیگه ای استفاده کنم

ممنون از راهنمایی و محبتت برام دعا کنید

ممنون عزیزم آخه مشکل من بابت چیز دیگه ای هست و باید داروی دیگه ای استفاده کنم ممنون از راهنمایی و م ...

عزیزم ان شاءالله مشکل هرچی هست رفع بشه.ولی درکل قطره باحالیه سیستم خانوما رو مرتب میکنه گویا برای درد پریود هم خوب جواب داده(ان شاءالله پریود نشی و بره تا زایمانت)

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
عزیزم ان شاءالله مشکل هرچی هست رفع بشه.ولی درکل قطره باحالیه سیستم خانوما رو مرتب میکنه گویا برای در ...

قربونت برم مرسی از دعاتون انشاالله که خدا بحق دعای شما مادرا دل مارو هم نا امید نکنه

هرچند دیگه هرماه انقدر این حالو تجربه کردم بهش عادت کردم

باعث نزدیکتر شدنم به خدای مهربونم شده

هرچه دلت خواست نه آن میشود

هرچه خدا خواست همان میشود