من همونی ام میگفتم میخوام مرداد اقدام به بارداری کنم.
خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم. ... یه نی نی سالم بهم بده. غریبی خیلی سخته. اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت.
قربونت. ایشالا نی نی توهم سالم بیاد بغلت. خدا حفظش کنه
خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم. ... یه نی نی سالم بهم بده. غریبی خیلی سخته. اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت.
منکه دیرور بی بی زدم مثبت شد کلی ذوق کردم اومدم تیکر لارداری زدم امروز بی بی زدم منفی شد اومدم همه چی رو به حالت قبلی برگردوندم
خدا یک روز اجازه داد بهم تا خیال بافی کنم و خوشحال باشم
ولی چون هنوز پ نشدم امیدوارم
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من قطره ویتاگنوس مصرف کرده بودم ماهی که باردار شدم.چندتا از دوستام هم همینطور باردار شدن.ی تحقیقی بک ...
ممنون عزیزم آخه مشکل من بابت چیز دیگه ای هست و باید داروی دیگه ای استفاده کنم
ممنون از راهنمایی و محبتت برام دعا کنید
ممنون عزیزم آخه مشکل من بابت چیز دیگه ای هست و باید داروی دیگه ای استفاده کنم ممنون از راهنمایی و م ...
عزیزم ان شاءالله مشکل هرچی هست رفع بشه.ولی درکل قطره باحالیه سیستم خانوما رو مرتب میکنه گویا برای درد پریود هم خوب جواب داده(ان شاءالله پریود نشی و بره تا زایمانت)
خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده