2777
2789
عنوان

بنزین زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
انعام میدی بهشون !؟؟

اوايل انعام ميدادم مسئول پمپ ميزد بعد ديدم سرم كلاه ميزارن خودم ميزنم اونا كارت رو تو دستگاه ميزارن ميمونه بعد روي ٦يا٧ليتر مونده از همون شروع ميكنن زدن بعد ٧ليتر به ماشين شما كم زدن اما ٧هزار گرفتن من هرموقع خودم ميخوام بزنم ميبينم روي يه ليتري مونده خازن رو برنميدارم تا بيان صفر كنن

قبلا میدادم کارگرا اما الان خودم میزنم کار سختی نیست 

بحث سخت بودنش نیست ... 

من هر وقت رفتم پمپ بنزین چند تا آدم هیز اونجا بودن که با نگاهاشون میخوردن آدمو 😑 

اینم از شانس منه !!

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشينو جوري پارك كن كه بتوني ببيني چقدر بنزين برات زدن . اگه گفت برو جلوتر بگو نميرم ميخوام ببينم. من انعام ميدم . هزار يا دو هزار تومن . ميذارم رو پول بنزين ى ميگم بقيه اش مال خودت 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
اوايل انعام ميدادم مسئول پمپ ميزد بعد ديدم سرم كلاه ميزارن خودم ميزنم اونا كارت رو تو دستگاه ميزارن ...

عجب پدر سوخته هایی پیدا میشن 😑😑

عجب پدر سوخته هایی پیدا میشن 😑😑

خودم باورم نميشد تا به چشم ديدم همسرم گفت اخه باك تو ٣٨تا بيشتر جا نداره چه جوري چراغ بنزينت تازه روشن شده بود بازم بنزين زدي ٣٥ليتر تا يه روز باكم تازه چراغش روشن شده بود رفتم ديدم خازن رو عدد ٦مونده با همون داره براي ماشين من شروع ميكنن زدن 

اره ماشینم یه 60 70 تا بنزین میخوره دلم میسوزه اخهالان تو این دوره زمونه 50 تومن پولی نیست

تریلی سوار میشی !!!؟ که ۷۰ لیتر بنرین میگیره ؟؟ 

من ازمجردیم خودم میزدم چون یکبار کارگر برخورد بد کرد دیگه خودم یادگرفتم الان دیگه شوهرم نمیذاره خودش میزنه.میگه کلا پمپ بنزین نرو😂

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر