2777
2789
عنوان

معجون چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 29041 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودسه ماهه قط کردم اصلاتغییرنکردم اشتهامم سرجاشه 

چه خوب

ولی حتماااااا چکاپ برو، بعد اگه کلیه و کبد و تخمدانت مشکل نداشت، بدون عوارض نداشته

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

دکتر امیر حسین جمشیدی گفت: پودرهای چاق کننده اغلب حاوی مقدار بالای کورتون هستند که این مواد باعث احتباس آب در بدن فرد مصرف کننده شده و به صورت کاذب باعث افزایش وزن می گردند.

وی درباره عوارض شایع مصرف داروها و فرآورده های مکمل غیرمجاز، افزود: مصرف کورتون باعث افزایش فشارخون، افزایش قند خون، ایجاد آب مروارید در چشم و خشکی پوست می گردد.

جمشیدی ادامه داد: مصرف کورتون ها سیستم ایمنی فرد را ضعیف کرده و فرد مستعد ابتلا به انواع عفونت ها می گردد.

وی گفت: پودرهای چاق کننده غیرمجاز گاهی حاوی داروهای سرکوب کننده غذا نیز هستند که مصرف آنها عوارض جبران ناپذیری بر سیستم هورمونی بدن خواهد داشت.

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من حاضرم.چاق بشم باشه بعدش حتی بمیرم 😂😂😂

خدا نکنه عزبرم .

من خودمم دوس دارم چاق بشم ولی بخدا اصولی .

من الان ۵۲ . دوس دارم ۵۶ بشم .

غیر اصولی هزار جور عوارض داره .

من چندذسال پیش انقدر خوردم که بجز چاق شدن ، چاقی شکمی هم دچار شدم . 

حالا کلی دردسر برام پیش اومده . 

تنبلی تخمدان و هزار جور دردسر .

حالا وای به حال این پودرا

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چه خوب ولی حتماااااا چکاپ برو، بعد اگه کلیه و کبد و تخمدانت مشکل نداشت، بدون عوارض نداشته

اتفاقاهمین یه ماه پیش چکاپ رفتم هیچ مشکلی نداشتم یه کوچولو کمبودویتامینDداشتم که برفرض ویتامینDحل شد

دکتر امیر حسین جمشیدی گفت: پودرهای چاق کننده اغلب حاوی مقدار بالای کورتون هستند که این مواد باعث احت ...

یعنی من بیمارمیشم؟ولی کلاس که کارتونی نیست وحاوی جینسینگه که مقویه معده اس

خدا نکنه عزبرم . من خودمم دوس دارم چاق بشم ولی بخدا اصولی . من الان ۵۲ . دوس دارم ۵۶ بشم . غیر اص ...

عزیزم من خودم ماماهستم کسایی که چاق میشن یالاغرمیکنن پریودشون تعییرمیکنه این ربطی به تنبلی تخمدان نداره