2777
2789
عنوان

🌸نکات طلایی خانه داری🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 523811 بازدید | 2854 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من خوبه که آدم نکات خانه داری رو بلد باشه و انجام بده من قبل از به دنیا اومدن دختری خودم کارای خونه رو میکردم اما الان کارگر گرفتم هفته ایی یه بار تمیز میکنه خونه رو اساسی به شما مامان های مهربون هم پیشنهاد میدم بگیرید چون اینطوری بیشتر تایم و زمان دارید برای وقت گذروندن با نی نی هاتون 

به نظر من خوبه که آدم نکات خانه داری رو بلد باشه و انجام بده من قبل از به دنیا اومدن دختری خودم کارا ...

کدوم شهر هستید؟  هزینه کار گر چقدر هست؟ 

بعد از کجا کارگر مطمئن پیدا میکنید؟ 

خانما تو کمد رختخواب های مهمونام بوی بد میده،  با اینکه تمیز هستن.  چون درش بسته هست.  ...

اسپری مخصوص لباس و رختخواب هست 

بوی خوبی میده و موندگار 

مارک ترکیه ایش که معروفتر هم هست یادم نمیاد

کدوم شهر هستید؟  هزینه کار گر چقدر هست؟  بعد از کجا کارگر مطمئن پیدا میکنید؟

من تهرانم ، خودم پیدا نکردم حقیقتا کارگر رو یکی از کاربرای نی نی سایت بهم یه سایتی رو که کارگر و مهماندار میفرستن رو معرفی کرد منم یه بار ازشون کارگر گرفتم راضی بودم الات دیگه هفته ایی یه بار میگم میاد از 30 روزگی دخترم به بعد

چگونه گوشت دیرپز را سریعتر بپزیم ؟

👈یک تا دو قاشق مرباخوری سرکه اضافه کنید

(به گوشتتون نمك نزنيد و برای اينكه گوشت شما طعم نگيره از استفاده زياد سركه خودداري كنيد !)

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

🔷 وقتی موبایلتان خیس میشود برای خشک کردن و سالم ماندن آن چند ساعت درون برنج خام قرارش دهید...

⛔️از سشوار استفاده نکنید

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂