2777
2789
عنوان

جنین اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی تمومشدمراحل آخر،انتقال دادی،منم خواهرم جنین اهدایی گرفت

یه سوال داشتم. داخل شناسنامه من شنیدم تو توضیحات مینویسن جنین اهدایی واقعأ اینجوریه یا نه. میشه از خواهرتون به پرسین 

یه سوال داشتم. داخل شناسنامه من شنیدم تو توضیحات مینویسن جنین اهدایی واقعأ اینجوریه یا نه. میشه از خ ...

سلام نه اصلااینجوری نیست، مراحل قانونی که تمومشدقاضی حکم داد،دیگه اون جنین مال خودتونه هیچکسی دیگه دخالت نداره،من خانواده کلانمیدونن 

یه سوال داشتم. داخل شناسنامه من شنیدم تو توضیحات مینویسن جنین اهدایی واقعأ اینجوریه یا نه. میشه از خ ...

سلام دوست عزیز اصلا اینطور نیست تو شناسنامه هیچی نوشته نمیشه .

منم تو اقدامم برای تخمک اهدایی امیدوارم موفق باشی 

اگر کسی و پیدا نکردی برای اهدایی گرفتن حتما با خانم نصیری تماس بگیر تو مطب دکتر یونسی کار میکنند شمارش هم میزارم شاید به کارت اومد .تماس گرفتی بگو خانم عبادی شمارتو بهم داد ۰۹۳۳۴۲۷۹۷۹۴

خیلی با حوصلس این خانم انشاالله که جواب بگیری و موفق باشی.

سلام نه اصلااینجوری نیست، مراحل قانونی که تمومشدقاضی حکم داد،دیگه اون جنین مال خودتونه هیچکسی دیگه د ...

یکن در این قانون تکلیف موضوعات اساسی از جمله نسب و ارث فرزند ناشی از اهدا، مشخص نشده است.
مشخص نیست فرزند ناشی از اهدا، فرزند زوجین نابارور محسوب می‌شود یا فرزند زوجین ژنتیک. قانون از این موضوع بی آن که حکمی دهد، عبور کرده و تعیین تکلیف را بر عهده سایر منابع حقوق گذاشته است

ابوترابی با اشاره به فرایند صدور شناسنامه برای نوزدان (اهدا جنین) اینگونه خانواده‌ها افزود: در این زمینه سازمان ثبت احوال کشور بر اساس حکم دادگاه عمل می‌کند و اقدام به صدور شناسنامه می‌کند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در صفحه توضیحات شناسنامه موضوع اشاره شده( اهدا جنین) ذکر می‌شود یا خیر؟ افزود: بله این موضوع در صفحه توضیحات قید می‌شود.
ابوترابی با اشاره به فرایند صدور شناسنامه برای نوزدان (اهدا جنین) اینگونه خانواده‌ها افزود: در این ز ...

ببخشیدشرمنده شماخیلی وسواس دارین یااصلادوست ندارین این کاروانجام بدین،بخداهیچ فرقی بابچه خودتون نداره، 

ازوقتی جنین روانتقال میدن تالحظه زایمان توبیمارستان هیچکسی این موضوع رونمیگه ونمیپرسه که بعدش بخاددا ...

مرسی. خیالم راحت شد. وگرنه آبروم میرفت تو فامیل. ممنون از راهنماییتون