2777
2789
خواهر شوهر من رحم دوشاخ داره با چهار تا بچه بهد سه تا بچه رفته سونئکرافی دکتره بهش گفته خانم متأسفم ...

اره واسه منم تعجب کرده بودن حامله شدم دخترم کلاب فوت به دنیااومده بود کلی استرس دارم که اینم کلاب فوت میشه یانه مال خووهرشوهرتون سالم بودن همشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واسه منم تعجب کرده بودن حامله شدم دخترم کلاب فوت به دنیااومده بود کلی استرس دارم که اینم کلاب فو ...

آره ماشاالله هر چهار تا سالمن استرس بدلت راه نده فقط هر چی دکترت گفت گوش بده موقع سرکلاژدکتر خودش متوجه میشه چقدر استراحت لازم داری برای من یک ماه استراحت مطلق نوشت

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

من برای پسر اولم  سر کلاژ شدم پیش آقای دکتر پاک روش و دو ماه خونه بابام خوابیدم اون موقع بیست سالم بود ولی امپول هپارین طبق تجویز پزشکم هر روز میزدم و دستشویی هم گفته بودن فرنگی،کلا کارای سنگین منع بودم 38هفته هم پسرم به لطف خدا دنیا اومد طبیعی هم زایمان کردم 

قربونت عزیزم ان شالله نی نیت به سلامتی به دنیامیاد

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم مثل خواهر شوهرم چهار تا نی نی بدنیا میاری همه سالم 😂😂😂😘

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
استارتر رحمت ک دوشاخ بود چطوری متوجه شدی ،توسونو واژینال بارداری مشخص شد یا توعکس رنگی؟

تو زایمان اولم بهم گفتن بعدش رفتم عکس رنگی مشخص شد قبل اون اصلا نمیدونستم

کارای خونه مثل تمیزکاری وغذا واینارو من حساسم نمیدونم چیکار کنم

اگه می تونی از کسی کمک بگیر 

اگر هم دست تنهایی کارای سبک مثل غذا پختن و جاروبرقی کشیدن خطری  نداره اما مبل جابجا کردن و امثالهم رو بسپر به شوهرت  ولی باز از دکترت بپرس به هر حال اون بهتر میدونه و اگه بگه خطری نداره اعتماد کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز