بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به این نتیجه رسیدم که هیچ کس نمیتونه برای یک زن مثل یه شوهر خوب و مهربون باشه.اگه خوبیاش به بدیاش میچربه برو جلو.واقعا ارزش نداره روزهامون به قهر بگذره
مردها غرور دارن .لطفن جریحه دارنکنین که داغون میشه زن باید ازیک راهی خودشو نزدیکتر کنه .
عزیزم منکر حرفت نیستم.اما این منطقیه که اگه مرد مقصر بود بازم زن بره منت کشی؟اینجوری میشه وظیفه..و وای به حال زن اگه بعدش همیشه اینکارو نکنه..زندگیش سیاهه
خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
جفتمون تقریبا ولی این یه جور میکنه همه تقصیرا بیفته گردن من
عزیزم اگه هم رفتی جلو بهش بگو واسه اون قسمتی که من مقصر بودم عذرخواهی میکنم و ادامه حرفا....
که بدونه همه چی تقصیر تو نبوده
خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
دیروزم همین حرفو زدم بهش ولی یه چیز گفت بهم برخورد دیگه حرف نزدم باهاش
پس اون داره ناز میکنه مثلا😒
اگه رفتی جلو و محل نداده صبر کن تا خودش پیش قدم شه