2777
2789
ومپایر دایریز رو دیدی احتمالا اسپن آفش  Originals رو هم دیدی اگه ندیدی ببین در مورد خون آشام ...

اره تو فکر این بودم ک اصیل هارو ببینم.ولی نمیدونم چرا فک میکنم به اندازه ومپایر جذاب تیست

Have no fear..the dentist is here

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژانرش چیه

فانتزي درام، من اولش رو ديدم به شوهرم گفتم اين چيه ديگه! گفت يه كم ببين! باورت نميشه تا صبح مينشستم ميديدم، فوق العاده است، يكي از بهترين سريالهاست، همون بازي تاج و تخته

اره تو فکر این بودم ک اصیل هارو ببینم.ولی نمیدونم چرا فک میکنم به اندازه ومپایر جذاب تیست

نه ببن حتما،کلاوس عشقهههه کراش من اول کلاوس بود بعد دیمن:))

هرچی اصیل ها فصلش جلو میره جذاب تر میشه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
نه ببن حتما،کلاوس عشقهههه کراش من اول کلاوس بود بعد دیمن:)) هرچی اصیل ها فصلش جلو میره جذاب تر میشه

خخخ عزیزم.اره کلاوس اولش شخصیتش بد بود به مرور جذاب شد.ولی اصلا از ربکا خوشم نمیاد😒

بازی تاج‌وتخت رکورددار تعداد بیننده در شبکه اچ‌بی‌او است و در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد. با وجود استفاده از برهنگی، خشونت و خشونت جنسی که انتقاداتی را به این مجموعه وارد آورده، منتقدین نظرات مثبت فراوانی در مورد این سریال داشته‌اند. این سریال تاکنون نامزد و برندهٔ بسیاری از جوایز شده‌است که از میان آن‌ها می‌توان به نامزدی جایزه امی بهترین سریال درام برای هر چهار فصل پخش شدهٔ آن، یک نامزدی جایزه گلدن گلوب برای بهترین سریال تلویزیونی درام و نامزدی جایزهٔ هوگو برای بهترین نمایش درام اشاره کرد. 

بازی تاج‌وتخت رکورددار تعداد بیننده در شبکه اچ‌بی‌او است و در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد. با ...

حالا واقعا برهنگی زیاد داره؟!😅😅

باریک چقدر جایزه گرفته

خخخ عزیزم.اره کلاوس اولش شخصیتش بد بود به مرور جذاب شد.ولی اصلا از ربکا خوشم نمیاد😒

نگوو،ربکا هم خوبه طفلی،جذابه،ولی کلاوس ی چیز دیگس،اصن نقش منفی هم باشه جذابه،

گیم آو ترونز هم ک بچه ها میگن ببین

اینو همه دیدن حتی اونایی ک سریال باز نیستن!

همه رو جذب میکنه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)

گیم آف ترونز Game of Thrones تنها یکی از مشهورترین سریال‌های تلویزیونی نیست. بلکه یکی از انقلابی‌ترین آثار نمایشی تلویزیون بوده که تا کنون ساخته شده است. این فانتزی حماسی از سال ۲۰۱۱، به نمایش جنگ قدرت بین خاندان وستروس پرداخته و توانسته است مورد علاقه‌ی خوانندگان سری کتاب‌های جورج آر. مارتین و طرفداران تازه‌ی این داستان قرار بگیرد. به نظر می‌رسد که استقبال مخاطبان