2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باید پنجم میشدم نشدم ۱۶فک‌کنم ازمایش خون دادم ممکن بخاطر اون بتام بالارفته باشه؟؟؟

یعنی ده روز بعد بله میشه .هرچی که هست انشاالله سالم بغلش کنی

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

خانوما یه خواهش دارم به تمام این علایم و نشانه ها به جنبه سرگرمی نگا کنید اصلا دل نبندید که بعدش مثل من نشید من تمام علایمم پسر بود جوری که خودمم باورم شده بود هیچ علایمی از دختر نداشتم تاروز سونو که گفت دختره هنوز نتونستم کنار بیام خیلی سخته برام 

خانوما یه خواهش دارم به تمام این علایم و نشانه ها به جنبه سرگرمی نگا کنید اصلا دل نبندید که بعدش مثل ...

عزیزم ب من گفتن دخترداری کله پاچه بازکردن من دل نبستم ولی راست میگی خیلییی سخته..الهی شکر ک نی نی سالم داری عزیزدلم غصه نخور بخدادخترهمدمه مادره بخداراست میگم این برادلسوزی یاآروم کردنت نمیگم بزاربدنیابیاد بزرگ بشه میفهمی چی بهت گفتم عزیزدلم😘

خانوما یه خواهش دارم به تمام این علایم و نشانه ها به جنبه سرگرمی نگا کنید اصلا دل نبندید که بعدش مثل ...

کاملا موافقم .منم سر پسرم کلا علائمم دختر بود ان تی هم بهم گفت دختره

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
 عزیزم ب من گفتن دخترداری کله پاچه بازکردن من دل نبستم ولی راست میگی خیلییی سخته..الهی شکر ک ...

می‌دونم عزیزم من یه دختر دارم که جونم بهش بستست اگه دلمو به علایم خوش نمی‌کردم شاید راحتتر کنار میومدم می‌دونم دختر همدم مادره اما نیش وکنایه اطرافیانو چه کنم

هنوزم مثل دیونه ها میگم شاید اشتباه باشه با اینکه می‌دونم امیدی نیست  از این حرصم میگیره که مادر شوهرم هم جواب ازمایشم مثبت شد گفت بچت دختره چرا خدا باید حرف یه آدم ظالمو به کرسی بنشونه کسی که استغفرالله به جای خدا نظر میده اونم با یه حالت مسخره و اونم وقتی که هیچ علامتی نداری دلم گرفته از خدا انگار همیشه طرف ظالماست

می‌دونم عزیزم من یه دختر دارم که جونم بهش بستست اگه دلمو به علایم خوش نمی‌کردم شاید راحتتر کنار میوم ...

آخی عزیزم میدونم چی میگی😔😔😔همون دهن مردمواگرآدم میتونست ببنده ک خیلی خوب بودحالام غصه نخور دیگه فقط انشالله سالم سلامت باشه گلم

هنوزم مثل دیونه ها میگم شاید اشتباه باشه با اینکه می‌دونم امیدی نیست  از این حرصم میگیره که ماد ...

توروخدااینجوری نگو فدات شم بخدامهم نباشه برات جوری رفتارکن نفهمن ناراحتی میگذره این روزابخداخواهرم همینطور شد الان همه بیشتردخترای اونو دوس دارن بس ک پدرسوخته خوشکل وبامزه ان یکم صب کن نگو خواهر خداقهرش میگیره توکل بخداعزیزم نازاک نیستی بازم امیدی هست برابعدی..چندماهه هستی؟رژیم پسرزایی گرفتی؟؟؟