2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منمم خیلی دوست دارم ولی میترسم از بازار کارش شما سر کار میری

من میرفتم سرکار الان ازاد درصدی کار میکنم تو مجلسو اتلیه..کارت خوب باشه درامدتم خوبه 

برای هم شدیم💏💏دنیا چیکاره بوده که دلش نخواد...خداکنه تا جون دارم اون روزی که تو نیستی نیاد..!
شما دانشگاه رفتیم یا از طریق اموزشگاه

من تو هنرستان خوندم.بعد اموزشگاه رفتم.بعدم کاراموزی بعدم دیگه وارد شدمو کار کردم همونجا ک کاراموزی رفتم..امسالم تصمیم گرفتم بعد این همه وقفه دانشگاهم برم چون خ علاقه دارم به این رشته.

برای هم شدیم💏💏دنیا چیکاره بوده که دلش نخواد...خداکنه تا جون دارم اون روزی که تو نیستی نیاد..!
اگه ه فضولی نیس میشه بپرسم درآمدتون چقدر

بستگی داره..یه مجلس ۳۰ م درامد داره طرف من ۲۰ درصدشو میگیرم..الان ک خ حرفه ای تر شدم ۳۰ درصدم میگیرم همش به کار خودت بستگی داره

عالیترین رشته..من خوندمو شدیدا راضیم

عزیزم میشه بیشتر توضبح بدی   

کدوم دانشگاه خوندی  دقیقا رشتت چی بود    حتنا بازد دوربین پیشرفته داشته باشی   نمیشه بایه دونه از این دوربیای معمولی کنون شروع کرد    قیمت ووربین  چنده   هزینه اولیه چنده  

من میخوام از طریق علمی کاربردی کارشناسی ناپیوشته   عکاسی تبلیغات انتخار کنم   هنوز مرددم نمیدونم چی کار کنم    عکاسیو خیلی دوس دارم  

در ضمن عکاسی تبلیغات چه فرقی با بقیه رشته عکاسی داره

هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1

سلام . رشته عکاسی خیلی عالیه و من عاشق عکاسی....یه جایی هست بهتون معرفی میکنم  .خیلی با تجربه هستم و میتونی پیششون دوره های عملی بگزرونی.کارشون هم عالیه ... رو توش هاشون خیلی طبیعیه و خوبه شمارشون  رو میزارم  ۰9103342510 عکاسی مسعود