2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 124 پست
اره به جون جفت بچه هام

نه عزيزم منظورم اين نبود كه قسم بخوري  فقط از اينهمه رفتار عجيب و غيرطبيعي تعجب كردم و واقعاً ناراحت شدم و فكر نميكردم الان ديگه همچين آدمايي باشن. خدا رو شكر كه دختر شد هم باباش خوشحال شد هم خودت .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بتظر من یک بار با قاطعییت تمام تو روش وایستا بکو خدا خواسته ما بچمون دختر شه و من خداروشکر میکنم یه بچه ی سالم دارم دیگه خق نداری ازین حرفا بزنی وگرنه تقاصشو پس میدی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
یعنی واقعا هنوزم انقدر ادم کم سواد و احمق پیدا میشه😰😰😰

متاسفانه شوهر من یه ادم تحصیل کرده و با موقعیت اجتماعی خوبه که شاید الگو چند نفر باشه اما 6 ماه بهترین روزای بارداری منو بهم کوفت کرد سر جنسیتی که خودش باعث نوع جنسیته بچه اس

متاسفانه شوهر من یه ادم تحصیل کرده و با موقعیت اجتماعی خوبه که شاید الگو چند نفر باشه اما 6 ماه بهتر ...

وای 😖😖اینجاست که میگن تحصیلات شعور نمیاره 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
نه عزيزم منظورم اين نبود كه قسم بخوري  فقط از اينهمه رفتار عجيب و غيرطبيعي تعجب كردم و واق ...

اره قبلش میگفت دختر میخوام اما فکر نمیکردم که اگر پسر بشه بخواد بچه اشو بکشع وگرنه رفتم ان تی اصلا بهش نمیگفتم دکتر گفته پسره میگفتم دختره حداقل تا به دنیا بیاد.اما اره خدا نظر لطفشو بهم کرد نمی دونم من اسمشو گذاشتم معجزه .

اگر شوهرت بدونه چه نعمت بزرگی خدا بهش داده هیچوقت از این حرفا نمی زنه من خودم دوتا دختر دارم چند روز پیش رفته بودیم بیرون یه آقایی به همسرم گفت خوش به سعادتت خدا دوتا دختر بهت داده اقاهه به شوخی میگفت یکی از دختراتونو با پسر ای من عوض میکنین

اگر شوهرت بدونه چه نعمت بزرگی خدا بهش داده هیچوقت از این حرفا نمی زنه من خودم دوتا دختر دارم چند روز ...

اصلا فرقی نداره دوتاشون عزیزن دوتاشون نعمتن دوتاشون و اداما موندن که یه انگشتشو درست بکنن.

من وقتی ب دنیا اومدم چون دومی هم دختر شده بود بابام از بیمارستان گذاشت رفت بعد ک مامانم بچه ب بغل میاد خونه بابام منو پرت میکنه یه گوشه. مامانم انقدر جیغ میزنه شیرش خشک میشه. ولی بابام از بس پسرا فامیل دید که شرن الان میگه خدا هر کی دوس داشته باشه بهش دختر میده امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

ما تو آشناهامون داريم يكيو شوهرش پسر دوس داشت.بعد رفته بود زنش سونو، دكتر گفته بود مشخص نيست اينم رفته بود به شوهره گفته بود پسره اونم خوشحال شده بود. حالا نميدونم بهداً فهميده بودن دختره يا نه اگر هم فهميده بودن به شوهره نگفته بودن چون شونزده هفده سال پيش بوده من خودم كوچولو بودم اينا رو بعدها شنيدم  واسه همين جزيئات دقيق نميدونم. خلاصه بچه به دنيا مياد شوهرش ميبينه دختره شروع ميكنه تو بيمارستان داد و بيداد و سر و صدا و دعوا و آبروريزي كه اين دختره بچه من پسر بوده اين بچه من نيست. البته اينجا اگه زنش فهميده دختر داره و نگفته مقصر زنه س

اصلا فرقی نداره دوتاشون عزیزن دوتاشون نعمتن دوتاشون و اداما موندن که یه انگشتشو درست بکنن.

عزیزم برای منم اصلا فرق نداره ولی خیلیا هستن جنسیت براشون مهمه من باردار بودم اطرافیانم می گفتن ای کاش یکی از بچهات پسر باشه ولی می گفتم سلامت باشن جنسیتشون فرقی نداره توی جامعه ما بزرگ کردن و تربیت هردوشون سخته هم پسر هم دختر

عزیزم برای منم اصلا فرق نداره ولی خیلیا هستن جنسیت براشون مهمه من باردار بودم اطرافیانم می گفتن ای ک ...

کاملا درسته .من قبول دارم مهر دختر خیییییلی بیشتره .از روزی که دخترم شده انقدر زندگیمون شیرین شده بخدا اغراق نمیکنم اما حتی پسرمم لذت میبره خواهر داره جو خونمون زمین تا اسمون فرق کرده تازه الان 2 سالشه بزرگ بشه که خونمون میشه بهشت .اما من مخالف اینم که استرس جنسیت و نباید زن بکشه اتفتقا ما زنا باید شاکی باشیم که مثلا پسر میخوایم چرا تو نتونستی پسر دارم بکنی یا برعکس.چون تعیین جنسیت دست مرده