2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 124 پست
خاک تو سرش که نمیدونه تعیین جنسیت بخاطر کروموزومهای مرد هستش. خاااااک تو سرررش بمیرم برای بچه ت ...

منم

اینا مغزشون تعطیله

کِ گوتَه تو زشتی,تو دِ قِلَم نازِکتِری و دِل وِم نِشتی  

چطوري دلش مياد بگه،دختر طلاست،فرشته ست بخدا،خدا هر كي رو لايق نميدونه كه بهش بده

خواهر ناتني من پنج تا پسر داره،هي اورد تا دختر بشه اخرش هم بي نصيب موند،پسراش بزرگ شدند و سه تاشون ازدواج كردند الان خيلي تنهاست،خيلي

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وااای چرا البته اینا افکار خودش تنها نیست مطمئن باش دور و بریاش هم روی مخش تاثیر میذارن👲👨👩👯👼👳🕵

منم شوهرم پسر دوسته چون ننه ی سگش و چندتا از رفیقاش ایطورین اما در حد سقط دختر نیست😞😞😞

خدایا شکرت*
 بیسوادو دهاتی

عزیزم مگه دهاتیا میگن دختر دوست ندارن؟؟؟؟؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

من خیلی ها رو دیدم بچه سقط کردن  بعدش تو زندگیشون یه مشکل بزرگ براشون پیش اومده 

خوب کردی سقط نکردی

از خونه بابات که نیاوردی

اول و اخر بچه اونه 

حساسیت نشون بدی بدتر میکنه شوهرت

بگو منم پسر میخواستم این دفعه اسپرمت ضعیف باشه بچه دختر بشه میکشمت

منم اینا مغزشون تعطیله

بخدا پاهام داغ شده داره اتیش میگیره.

انگار خودم تجربه کردم و شنیدم این حرفو 

استارتر خیلی صبوره اگه من بودم الان یا شوهره مرده بودم یا بلایی سر خودم اومده بود.

عزیزم درکت میکنم خاله بیچاره م دوتا دختر اورد

شوهرش سر دوومی بچه نوزادو میزد😢😢😢

خیلی سخت گذشت الان از سرکار میاد فقط دختراشو بغل میکنه قربونشون میره

خاله م خیلی افسرده شد رفتن دکتر با مامانم ،مامانم به دکتر گفت شوهرش میاریم ایندفعه تو باهاش حرف بزن نصیحتش کن بگو زنت از بین میره و حالش خیلی بده

بعد اون مرتیکه خیلی رفتارش خوب شد

خدایا شکرت هزاربار
عزیزم مگه دهاتیا میگن دختر دوست ندارن؟؟؟؟؟

آره

چون پسر رو برا کشاورزی و گله داری میدونن و اینکه پسر مواظبه ک گرگ ب گله نزنه شب

وگرن تو این دوره زمونه مگه فرقیم داره

گم بشه ی همچین آدم رشدعقلی نکرده هی

کِ گوتَه تو زشتی,تو دِ قِلَم نازِکتِری و دِل وِم نِشتی