2777

اصولا آدمی نیستم اهل تاپیک زدن و اگه خیلی ضروری باشه اقدام میکنم. 

ولی الان واقعا اذیتم.😢

مشکلم با شوهرمه. خیلی مرد خوب و مهربون و سر به زیری و... هست. یعنی مشکلاتی رو که خیلیا دارن متاسفانه؛ خوشبختانه من ندارم باهاش. 

نمیدونم میتونم منظورم رو واضح براتون بیان کنم یا نه.

مثلا اهل این هست که بهم مرتب بگه فدات و گلم و عزیزم و... حتی جلوی بقیه.منظورم اینه آدم کمردیی نیست

ولی مشکل اصلی من اینه که خیلی از چیزا رو اول من باید پیش قدم بشم و اگه تا مدتها باشه که من اقدام نکنم اونم انگار اصلا بهش فکر هم نمیکنه و این به شدت من رو آزار میده. 

من خیلی دوست دارم که یک نوع وابستگی معقول و نه بیمارگونه رو نسبت بهم داشته باشه. مثلا اینکه حتما شبها کنار هم بخوابیم ولی واقعا چه پیشش بخوابم چه نه راحت خوابش میبره برعکس من.

یا معذرت میخوام روابط زناشویی خیلی وقته که اصلا پیش قدم نمیشه مگر اینکه واقعا یه چراغ سبزهایی بهش نشون بدم. بطور کلی بخوام بگم اینکه هم آدمیه که ابراز علاقه کلامی داره و هم خیلی ویژگی های خوب ولی این عدم وابستگیش تو مسایل خصوصی و رختخواب خیلی خیلی اذیتم میکنه. درموردش هم خیلی باهاش صحبت کردم. قبول میکنه ولی عمل نه. دیگه دوست ندارم راجع بهش صحبت کنم باهاش. به غرورم برخورده. اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده اینکه بهم وابستگی نداره داره داغونم میکنه😢😢😢

یه دختر ۱۰ ماهه داریم. شرایط بارداری خاصی داشتم و استراحت مطلق. و انتظار داشتم که بعدش خیلی بیشتر از گذشته بهم نزدیک بشه ولی نشد😟

تو رو خدا اگه راهکاری دارید بهم بگید. اگه کسی تجربه نشابهی داشته لطفا در اختیارم بذاره

شرايط سخت توي زندگي مردها رو ميهنگونه!!!! چي گفتم😂

منظورم اينه ك تا مدتي هنگ ميكنن 

و يكم عقب ميكشن

شرايط سخت بارداريت احتمالا باعث اين شده

درست ميشه نگران نباش

البته من خيييلي اين تايپيكو زياد ديدم

نميدونم مردا چشون شده

اكثرخانوما اين مشكل را دارن🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی قبلش آدم گرمی بوده ولی الان نه؟

توی عقد و محرمیت بله خیلی بهتر و خوب بود. منتها من اونموقع این کمبود ها رو نداشتم و خودمم چون سنم کمتر بود و مشغول درس برام اهمیت نداشت. البته نیاز های ایشون رو برطرف میکردم و برور خودم برام مهم شد.ولی از وقتی که آخرای عقدمون خودم کم کم پیشقدم شدم دیگه آروم آروم بار این قضیه افتاد رو دوش من و اونموقع متوجه نبودم. الان ۴ سال و نیمه از ازدواجمون میگذره و الان دارم ضربه ش رو میخورم

شرايط سخت توي زندگي مردها رو ميهنگونه!!!! چي گفتم😂 منظورم اينه ك تا مدتي هنگ ميكنن  و يكم عق ...

آخه شرایط سخت همیشه هست. تا کی؟؟😣

بخدا خسته شدم. همیشه دغدعه داره. همیشه مشغوله. توی خونه هم مدام گوشی دستشه. اهل چت و بازی و این چرت و پرتا هم اصلا نیست. دغدغه های ارزشمندی داره.ولی من دیگه خیلی داره بهم فشار میاد.

ميفهمم واقعا اونايي ك همسرشون گرمن راحت ترن خيلي اما الان اكثر اقايون اين مدلي شدن تا همسرنياد سم ...

الانم چند روزه باهاش خیلی سرسنگین شدم. چون واقعا دلم شکسته. احساس خیلی بدی دارم. دیگه دوست ندارم درمورد این مشکلات باهاش صحبت کنم چون حس میکنم کوچیک میشم. تصمیم گرفتم احساساتم رو توی یه دفتر بنویسم و خودم رو خالی کنم. دیگه هیچوقت هم سمتش نمیرم

وای عزیزم. همسر منم همینطوره. با چراغ شب نشون دادن من ماهی ی بار رابطه داریم. خیلی وقتها میچسبم بهش خودم رو میندازم بغلش حتی شوخی شوخی میگم من ... میخام. ولی اون نمیخاد و رابطه شروع نمیشه. من پذیرفتم.

خوبیها رو میبینم و بدی هاش رو پذیرفتم ک فقط همین مورد خیلی اذیت میکرد منو

بزودی دوقلوهام دنیا میان