2777
2789
عنوان

☺تعیین جنسیت 🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمک رو بریز توی ظرف بعدش روش ادرار بریز ببین چی میشه اگه ابری شد پسر اگه رشته از ته ظرف اومدبالا دختر این تست به نظرم درست باشه برا اطرافیام که جواب میداد

عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍
نمک رو بریز توی ظرف بعدش روش ادرار بریز ببین چی میشه اگه ابری شد پسر اگه رشته از ته ظرف اومدبالا دخت ...

عزیزم روش یکم رنگش عوض شد انگار حال های ابری یا قهوه ای افتاد حباب نداده

من سر دخترم چاق شدم  اما صورتم زشت نشد تا ماه چهارم تهوع صبحگاهی داشتم میل جنسیم زیاد بود تاحد مرگ شیرینجات میخوردم

الان ک ان تی گفته پسره ماه اول شبا یکم تهوع میگرفتم خیلی زود گذشت 

بجز شیرینی جات همچی میخورم مخصوصا دوغ و خیارشوز و پفک و تخمه

وزنم اضافه نشده هنوز ولی شکمم اومده جلو

خیلی عطسه میکنم

برعکس دخترم صورتم بیشتر دماغ و لبام ورم کرده 

یکم رنگ پوستم گرفته و تیره شده

اما درکل الان حالم خیلی خوبه

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷

پسرم لیمو ترش خیلی دوس داشتم و ماهی.الان که دختر دارم از روز اول بارداری تا الان هر چند روز یه بار و یارم عوض میشه یعنی دیگه خسته شدم .

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

من از اول بارداریم فقط وزن کردم از ۵۵ شدم ۴۵ کیلو،،کاملا بی اشتها  و فقط چیزای شور و ترش ،،نمک خالی خالی میخوردم،لیمو ترس،ابلیمو،،پنیر شور،،غذا به زور میخوردم اونم فقط با ترشی،،صورتم شد یه پوست و استخون الانم که تو ماه پنجم ۴۸  کیلو هستم و اصلا شکم ندارم و هیچکس نمیفهمه حاملم،،،فکر  کنم بدترین حامله روی کره زمینم،،اما بازم خدارو هزاران بار شکر که لیاقت مادرشدنو بهم داد و منی که عاشق پسر بودم پسردار شدم انشاالله قسمت همه منتظرا

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

به نظر من به ویار ربطی نداره چون من به این نتیجه رسیدم که توی هر مادری متفاوته.

من دو روز دیگه وارد هفته ی هشتم میشم و علائمم اینان..

از شیرینی جات متنفرم. بیشتر میل به سردیجات دارم دلم می خواد چیزای خنک و با طبع سرد بخورم. حالت تهوع تا الان که نداشتم. توی چشم راستم یه y افتاده. آخه بعضیا میگن به این حروف هم ربط داره که باز من اعتقادی ندارم.

تا هفته ی ششم یکمی دل درد می گرفتم گاهی وقتا. تست نمک و ادرار رو هم امتحان کردم رنگش کدر و تیره شد.

سوزن رو هم امتحان کردم ولی هنوز بیست و چهار ساعت نشده که برم سراغش😒

جوش شیرین و ادرار رو هم امتحان کردم کف نکرد. البته مطمئن نبودم اون جوش شیرین بود یا نه😂

موهای بدنمم رشدشون کمتر شده آخه یه جا خونده بودم که مادر پسر رشد موهای پاهاش زیاد میشه ولی من که کم مو شدم! البته باز به اینم اعتقاد ندارم چون هم خواهرم هم زن داداشم سر پسراشون رشد موهاشون کم شد!

قیافمم هیچگونه تغییری نکرده

در نتیجه به نظرم فقط و فقط باید منتظر سونو بمونم و اینا همه الکی ان😭