2821
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4009 بازدید | 37 پست
عزیزم اصلا اثر نداره بخدا 😔 حالم خیلی بده

نوافن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرم‌باشه جات آروم میشی

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

مرسی من قرصای دیگرو مصرف میکردم حتما میگیرم 

اره بابا این قرصا خوبن .ژلوفن و مفنامیک واسه پریود تاثیر ندارن 

سلکوکسیب خیلی خوبه اگه خیلی درد داری هیوسینم یه ساعت بعد از سلکوکسیب بخور .دکتر به من گفت اینو 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
امضات. اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم الله ...

ممنون عزیزمممم

امضـــــای شما ، منم عروس ساداتم 

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️
مرسی من قرصای دیگرو مصرف میکردم حتما میگیرم 

شیاف دیکلوفناک بزار سریع خوب میشی

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
خواهر منم پریودایه سخت و خونریزی زیاد داشت سنش که رفت بالاتر بهتر شد الان دیگه درداش نرماله

نه خون ریزی که زیاد نیست تو پنج روز تموم میشه ولی درد منو بیچاره کرده واقعا 

ممنون عزیزمممم امضـــــای شما ، منم عروس ساداتم 

عزیزم 

خود مادر سادات به حق محسن سقط شدش کمکت کنه، دلتونو شاد کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اوه اوه ژلوفنی چیزی بخور دراز بکش توخودتم جمع شو بهش فکر نکن خودتو مشغول یه چیزی کن

با این درد وحشتناک مگه میشه مشغول شد فقط دارم آرزوی مرگ‌میکنم 😭😭😭

وای منم همینم یعنی ارزوی مرگ میکنم دکترم رفتم مثل شما گفت طبیعیه درد نداشته باشی عجیبه  من شیا ...

اره اشتباهم همینه قبلش یادم میره پیشگیری کنم 😭 بعدشم که اثر نداره 

اره اشتباهم همینه قبلش یادم میره پیشگیری کنم 😭 بعدشم که اثر نداره 

همین که فهمیدی شدی باید هرچی خودت صلاح میدونی انجام بدی وگرنه دردت شروع شه دیگه اروم کردنت صبر اَیوب میخواد

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

خیلی بده 😖😭

یه چی گرم کن بزار رو دل و کمرت یکم آرومت میکنه 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
منم مجردیم همینجوری بودم دکتر گفت ازدواج کنی درست میشه ازدواج کردم الان دیگه درد نمیکشم الحمدالله&nb ...

یکی از دکترا همینو به منم گفته بود ولی من فعلا قصد ازدواج ندارم، یعنی هیچ راهی نداره ؟ ای خدا عجب بدبختی گیر کردیما😔 لعنت به این وضع که هیچوقت درست نمیشه😭😭😭😭😭😭

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز