ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عرض کنم خدمتت که اینجا خیلی به ندرت پیش میاد که بدون فرو کردن تفکرات در حلق همدیگه (از پهنا) بتونن نظراتشون رو بنویسن. گرچه قطعی نیست اما ممکنه تو تاپیکت دعوا بشه.
من مانتویی بودن رو دوست دارم.
بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
سلام کاربر گرامی تاپیک، پست و بحث دینی عقیدتی مذهبی- ادیان- فرقه ها- حجاب و پوشش- اسلام- سیاسی- بحث روز- جنگ- رهبر- رییس جمهور - برجام- بسیج- سپاه- نیرو انتظامی- روحانیون- مراجع تقلید- ارتش- دلار- طلا- گرونی - راهپیمایی- مدافعین حرم- شهدا- فلسطین- عرفان حلقه- شیطان پرستی – مسائل غیراخلاقی - چهارشنبه های سفید- ازدواج سفید- مشروب و نوشیدنی های الکلی و غذاهای حرام گوشت- دارک وب- عروسک لولیتا- مسیح علینژاد - سایتهای غیراخلاقی و ترنس هاو همجنسگرایی و تاپیک علیه کاربران سایت و در ادامه تاپیک حذف شده تاپیک زدن در سایت ممنوع هست- از گذاشتن هر گونه پست که مربوط به سیاست و دولت و مسئولین و هر یک از سران دولتی باشد و شرکت در این تاپیک ها خودداری کنید چه با توهین چه بی توهین در غیر این صورت دسترسیتون به سایت بسته میشود
کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊