2777
2789
عنوان

تولد عشقم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسایل اصلاح با برندی که دوست داره رو بگیر البته هزینش یکم زیاد میشه

چقد میشه حدودا؟؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
شوهر من اهل شعر و ایناست.ولی من خوشم نمیاد خیلی

پس اگه دوست داره بگیر خیلی شیکه،من گرفتم خیییلی خوشش اومد البته من خودمم اهل شعرم

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
منم کادو خریدن واسه آقایون واقعا سخته

خیییییییلی سخته

شوهر منم انقد سختتتتت پسنده ک خدا میدونه 

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
گرفتم ولی میخوام بعد عقد بهش بدم .نظرم اینه

چقد شد؟؟

چه مارکی گرفتی ؟؟

چقد میشه حدودا؟؟

عزیزم دقیق نمیدونم با توجه به قیمتای الان و برندی که می خواین اما من تقریبا یکسال پیش اون برندی که می خواستم پرسیدم فقط ریش تراش نزدیک چهارصدو خورده ای بود الان قطعاا گرونتره

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿