2777
2789
عنوان

مگ من چ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندوانه تو محل ما کیلویی ۲۵۰۰مغازه ها میدن ولی پشت وانت و اینا کیلویی ۱۰۰۰ دیدم  دیشب همسرم کی ...

تهرانی ؟

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
خب چی فرستاده؟

تاپیکی نزنید که بحث بره سمت دولت و مسئولین ممنوع است و باعث میشود دسترسیتون به سایت بسته شود

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
تاپیکی نزنید که بحث بره سمت دولت و مسئولین ممنوع است و باعث میشود دسترسیتون به سایت بسته شود

اها پس کاربرا برات گزارش زدن وتوی گزارششون به نینی یار گفتن که تاپیک سیاسی بوده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دیشب هندونه میخوردیم ییهو نصفه شب تق تق در زدن ماماننم رفت یهو دیدیم یه هندونه بغلشه با یه مشمبا فلفل و گوجه 😍😍😍😍 همسایمون از باغش تو شهرستان اورده بود واسمون انقده ذوقیدم   گوجشون اصن فرق داره با گوجه های بیرون 😍😍😍

مسعولین خرن گاوه منن بی کفایت ترین دولتو ما داریم خاک تو سرشون مملکت و ول کردن چسبیدن به سوریه و ... مردم اب و برق نیاز دارن اونوقت مردم و تحت فشار میزارن و اونارو صادر میکنن 😯

چرااینجوری منو نگاه میکنی؟

وقتی نینیار برات پیام فرستاده که نزارید بحث به مسئولین واینا کشیده بشه معنیش میشه همین یااینکه تود نینی یار تاپیک رادیده ترکونده.

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چرااینجوری منو نگاه میکنی؟  وقتی نینیار برات پیام فرستاده که نزارید بحث به مسئولین واینا کشیده ...

خب من ک حرف خاصی نزدم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
خب من ک حرف خاصی نزدم

جدی نگیر دوستِ خوبم ببخشید یه ذره لحنم تند بود