2777
2789
تا حالا زده مگه؟ ایشالا نمی زنه نترس

آره گفتم که دست بزن داره

حتی تو بارداریمم چنان طوری زدم که تا یه هفته زیر چشمم کبود بود

بدبختی من اینه که تو عصیانتیش اینجوره

ینی کلا ده دقیقه 

ولی این تایم اونقدر فحش میده میزنه کفر میگه که تا سالها یادم میمونه😔😔😔😔

بعد ده دقیقه اروم میشه میاد عذرخواهی ولی قلبم شکسته ازش 

خیلی وقته.....

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..

شوهرمنم همینه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گفتم که دست بزن داره حتی تو بارداریمم چنان طوری زدم که تا یه هفته زیر چشمم کبود بود بدبختی من ...

اوه اوه پس فقط با آرامش می تونی به راه راست بیاریش. بزار فحش بده. تو انگار که نمی شنوی. خودتو بزن به کر بودن. مطمئن باش درست می شه . 

منم نمیتونم ولی این دفعه هم بهش گفتم اشغال هم گفتم خفه شو یعنی خدا میدونه چقدر به خودم فشار اوردم تا ...

شوهر بیشعور من خودش هر چی فحش زشته به من و خانواده ام میگه.بعد من اگه بهش بگم خفه شو دهنت رو ببند  اتیش میگیره میگه هر چی از دهنت در میاد میگی  

ازش متنفرم.صبرم سر اومده .میتونم جو رو اروم نگه دارم اما تا کی من باید خفه بشم که جو خونه اروم باشه    

اوه اوه پس فقط با آرامش می تونی به راه راست بیاریش. بزار فحش بده. تو انگار که نمی شنوی. خودتو بزن به ...

شیش ساله همین کارمه در مقابل فحشاش 

اما در برابر کتک زدناش اکثر وقتا به بابام میگم بابام میاد سیاست میده میبرتم خونش ولی انگار نه انگار

چون خصلتای خوب زیادی داره قدرت نبخشیدنم کمه

خیلی نجیبه خیلی وفاداره خیلی دستو دل بازه خیلی بچه دوسته علاقش پاکه و زیاده 

اما دست بزنو فحشاش روانیم کرده افسرده شدم 😔😔

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..