2777
2789
عنوان

عمه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دنیا خیلی ها هستن که در عین حال که برامون محترمن و حرف هاشون رو با احترام گوش میدیم در نهایت کار خودمون رو می کنیم. حتما اسمش رو دوست داشتین که گذاشتین . معنی بدی که نمیده . جدیدو شیک هم هست اسمش. 

ولی خدایی اگه قرار بود همه مثل هم و هم سلیقه باشن تو بازار و خونه و رنگها همه یه چیز بود متنوع نبود. قرار نیست همه فکرشون و سلیقه اشون مثل هم باشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

عمه شوهرم با اینکه ۵۰ سالشه  خیلی خیلی زن روشن فکر و امروزی هست.دنیا دیده هست 

با حودم میگم حتما مشکلی داره اسمش که گفته 😔

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
تو دنیا خیلی ها هستن که در عین حال که برامون محترمن و حرف هاشون رو با احترام گوش میدیم در نهایت کار ...

عزیزم من که گفتم شوهرم به اصرار این اسم رو گذاشته باب میل من زیاد نبوده

گفت اسمش جالب نی .بلاخر این ناراحتم 

ب درک نظر اون برات مهمه میخوام نیاد نیومد نیومد بگه جالب نیست میگفتی دیر اومدن شما جالب نیست بههههع شمارشو بده زنگ بزنم بشورمش 😁بیخیااال  منم مثل شما هستم اینجور گفته ناراحت بشی

عمه شوهرم با اینکه ۵۰ سالشه  خیلی خیلی زن روشن فکر و امروزی هست.دنیا دیده هست  با حودم می ...

بنظرم شما نظر خودت برات مهمه نه حرفی که عمه زده برای همین هم کامنت من که کامل با دلیل گفتم فرنیا خوبه رو اصلا جواب ندادی حتی با اینکه بهت گفتم خوندیش؟ و باز جواب ندادی. بنظر میرسه خیلی نظر مخالف رو نمی پذیری

بنظرم شما نظر خودت برات مهمه نه حرفی که عمه زده برای همین هم کامنت من که کامل با دلیل گفتم فرنیا خوب ...

نه عزیزم ندیدم .